Şumudică şi-a aflat pedeapsa! Încă o reacţie "altfel" a antrenorului campioanei: "La început am crezut că e agentul de circulaţie din Pipera". Ce meciuri va rata

23 mar 2017 4200 afişări Liga 1
Şumudică şi-a aflat pedeapsa! Încă o reacţie "altfel" a antrenorului campioanei: "La început am crezut că e agentul de circulaţie din Pipera". Ce meciuri va rata

Astra se va descurca, cel puţin o perioadă, fără Marius Şumudică pe bancă, la meciurile oficiale, după ce antrenorul şi-a aflat pedeapsa pentru eliminarea de la meciul cu CFR Cluj, atunci când Sebastian Colţescu l-a trimis în tribună.

Şumi va absenta două meciuri de pe banca tehnică total coroborat cu o amendă de 320 de lei. Astfel, tehnicianul va rata meciurile din campionat şi Cupa României, cu Viitorul. Sebastian Colţescu a considerat că antrenorul a avut un comportament neadecvat şi l-a trimis în tribună, în prima repriză, în timp ce repriza secundă a petrecut-o la oficiala stadionului din Gruia: Cu zâmbetul pe buze am primit vestea că sunt suspendat. Domnul Colţescu este un băiat deosebit, mi-am adus aminte că singurele meciuri din ultimul timp pe care le-am pierdut au fost acasă cu CFR, cu Colţescu la centru şi în deplasare cu CFR Cluj, în deplasare, tot cu Colţescu la centru”, a declarat Şumudică la DigiSport.

În apărarea sa, Şumudică a zis că nu consideră că a făcut ceva greşit şi că a fost doar un exces de zel din partea centralului: „Domnul Colţescu nici nu s-a deplasat să-mi spună ceva, mi-a făcut semn de la vreo 30 de metri: du-te, du-te, du-te. La început am crezut că este agentul de circulaţie din Pipera care îmi face semn în fiecare dimineaţă şi dă din mână să mă deplasez. Nu ieşisem din spaţiul tehnic, nu înjurasem, nu am protestat. S-a scris în foaie că am fost trimis în tribună pentru proteste”, a adăugat Şumudică.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.