Şumi, din nou spectaculos. Cum a "negociat" cu Copos venirea la Rapid: "Uite, ai onoarea să semnezi cu acest pix" :) "Probabil am semnat pe viaţă, nici nu mai ştiu"

16 mar 2017 8196 afişări Comentează şi tu Liga 1
Şumi, din nou spectaculos. Cum a "negociat" cu Copos venirea la Rapid: "Uite, ai onoarea să semnezi cu acest pix" :) "Probabil am semnat pe viaţă, nici nu mai ştiu"

Marius Şumudică a rememorat într-un interviu la Dolce Sport momentul în care a semnat cu Rapid, în 1996, după o scurtă discuţie cu George Copos purtată pe aeroport, la revenirea în ţară după un cantonament.

Cu umor, Şumi povesteşte că nici nu a citit bine contractul pe care i l-a pus în faţă fostul patron al grupării giuleştene.

"Copos... Şcoală, ce să mai! Era Jean Pădureanu atunci când am semnat. Am ajuns la Rapid şi mi-a zis nea Jean, cum era el... M-a îmbrobodit şi nu mai ştiu ce am semnat. Apoi, când a venit Copos şi a trebuit să semnez din nou, îmi amintesc că am semnat pe aeroport. A venit Copos şi mi-a zis: Uite, ia pixul cu care eu semnez toate contractele! Şi a scos un pix, aşa, mama! "Ai onoarea să semnezi cu acest pix!". M-a luat, m-a îmbârligat, nici nu ştiu ce am semnat... Cred că semnasem pe viaţă. Cred că trebuia să-mi vând şi casa... Rapidul, echipa mea... Era visul visurilor mele să ajung acolo.

Zic: "Dă-mi pixul, că semnam şi dacă îmi dădeai doar pasta... Ce onoare!?". Semnam oricum. Girantul, tot ce însemna pentru mine era că e Lucescu antrenor"
, a declarat Marius Şumudică la Dolce Sport.
 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.