"Şumi", de la Niculae la Neculaie! Fostul antrenor al Astrei a stat numai o zi şomer

2 nov 2011 523 afişări Comentează şi tu Liga 1
"Şumi", de la Niculae la Neculaie! Fostul antrenor al Astrei a stat numai o zi şomer "Şumi", de la Niculae la Neculaie! Fostul antrenor al Astrei a stat numai o zi şomer

Plecarea de la Astra nu l-a afectat prea mult pe Şumudică, tehnicianul fiind numit ieri antrenor la FC Braşov. Dacă la Ploieşti nu a fost dorit de Petre Buduru, Isăilă a anunţat şi el ieri: "Voi colabora cu Şumudică doar dacă el îmi va fi secund!".

Plecat cu scandal de la Ploieşti, Şumudică vrea să construiască o echipă redutabilă la Braşov, acolo unde a devenit antrenor începând de ieri: "Dispun de jucători valoroşi, iar avantajul meu este că vorbesc limba portugheză şi mă voi înţelege cu străinii din lot. De mâine (n.r. - azi) mă apuc de treabă". Interesul Braşovului pentru Şumudică este mai vechi, după cum a recunoscut şi Ioan Neculaie pentru ProSport: "L-am dorit şi în vară, dar atunci semnase cu Kavala".

Revolta lui Isăilă

Dacă la vechiul loc de muncă a avut mai mulţi contestatari printre cei alături de care ar fi trebuit să lucreze, la noua sa echipă, încă din prima zi s-au găsit voci care să-l înţepe pe fostul rapidist. Contactat de ProSport, Daniel Isăilă, aflat, după declaraţiile sale, încă în funcţia de antrenor principal la FC Braşov, a răbufnit: "Eu am aflat totul din presă, fiindcă nimeni nu a avut bărbăţia să-mi spună în faţă ce se întâmplă. Probabil că asta merit după devotamentul arătat clubului. Aş lucra cu Şumudică numai dacă mi-ar fi secund. Eu îi urez din suflet să aibă norocul care mi-a lipsit mie şi să urce echipa cât mai sus în clasament".

"Îl recomandă rezultatele. S-a descurcat excelent pe unde a antrenat", Ioan Neculaie, patron FC Braşov

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.