Studenţii ieşeni, aşteptaţi în peluză! Modalitatea prin care CSM Poli vrea să atragă tinerii pe stadion

22 oct 2016 1002 afişări Liga 1
Studenţii ieşeni, aşteptaţi în peluză! Modalitatea prin care CSM Poli vrea să atragă tinerii pe stadion

În încercarea de a atrage cât mai mulţi tineri la meciuri, conducerea clubului din Copou a lansat de curând o campanie intitulată “Politehnica – parte din oraş, parte din inima ta”. Primul beneficiar al campaniei a fost elevul Andrei Lăpuşneanu, unul dintre “decarii” Iaşiului. Acesta a obţinut numai note de 10 la Evaluarea Naţională şi a primit din partea clubului un abonament gratuit la meciurile de pe teren propriu ale Iaşiului până la sfârşitul sezonului în curs.

Înaintea partidei de duminică, de la ora 18:00, cu FC Voluntari, oficialii din Copou încearcă să atragă la stadion şi un număr cât mai mare de studenţi, oferindu-le acestora posibilitatea de a-şi procura abonamente ieftine la peluza rezervată galeriei.

Primul benefciar al campaniei este tânărul Andrei Lăpuşneanu, elev în clasa a 9-a. El este unul dintre “decarii” Iaşului, obţinând la Evaluarea Naţională numai note de 10. De asemenea, are mai multe participări la olimpiade internaţionale, purtând cu mândrie peste hotare drapelul naţional şi... fularul Politehnicii Iaşi. Andrei un fan înfocat al echipei, fiind nelipsit de la meciurile pe teren propriu.

“Toţi studenţii care doresc un abonament în sectorul rezervat galeriei CSM Politehnica Iaşi pot veni la magazinul din Iulius Mall cu buletinul, carnetul de student şi suma de 25 de lei, pentru a-şi face un abonament până la sfârşitul sezonului. Abonamentul va include meciurile de campionat şi Cupa României”, a declarat Sergiu Melinte, directorul de marketing al clubului.

Bilete ieftine

Biletele pentru meciul cu FC Voluntari costă între 5 lei şi 40 de lei, astfel:
- peluze: 5 lei
- tribunele A şi B: 10 lei
- tribunele 0A şi 0B: 20 lei
- tribuna 0: 40 lei

Tichetele se vând joi, vineri şi sâmbătă, între orele 12.00 şi 20.00, la magazinul clubului din incinta Iulius Mall.

“În urma achiziţionării produselor de la magazinul oficial al clubului din Iulius Mall-etajul 2, la fiecare 10 lei cheltuiţi se va primi un bilet de intrare gratuit la tribuna A - sector 3 sau la tribuna B - sector 4”, a completat Sergiu Melinte. 

Duminică, în ziua jocului, se vor vinde bilete la casele de la stadion între orele 09.00 şi 18.00.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.