Straton a fost doar începutul! Neagoe îşi face echipă de play-off la Dinamo: "Sunt discuţii, avem ţinte precise". "Câinii" transferă din play-off

6 iun 2019 9143 afişări Liga 1
Straton a fost doar începutul! Neagoe îşi face echipă de play-off la Dinamo: "Sunt discuţii, avem ţinte precise". "Câinii" transferă din play-off

Ionel Dănciulescu (42 de ani) a anunţat noi transferuri la Dinamo, după ce "câinii" l-au luat pe Cătălin Straton (29 de ani), aşa cum ProSport a anunţat în exclusivitate. Oficialul din Ştefan cel Mare e convins că va fi creată o echipă puternică, împreună cu Eugen Neagoe, noul antrenor. "Corbul" a evidenţiat faptul că Dinamo va transfera de la echipe din play-off-ul Ligii 1 Betano.

Cătălin Straton e primul transfer al lui Dinamo din "era" Eugen Neagoe, dar mai urmează şi altele, după cum a anunţat Ionel Dănciulescu. Fostul atacant din Ştefan cel Mare, acum membru în conducerea dinamovistă, a dezvăluit că, dacă s-ar materializa toate mutările pe care vor să le facă, "câinii" vor forma o echipă puternică. Dinamo priveşte şi spre piaţa externă.

"Sunt discuţii cu mai mulţi jucători, sunt anumite ţinte precise, n-o să transferăm doar de dragul de a o face! Din campionat, probabil şi de afară. Nu s-a pus problema de niciun jucător de la Sepsi. De la alte echipe, şi de afară. Încercăm să luăm fotbalişti şi de la echipe din play-off. Dacă s-ar materializa aceste transferuri, eu spun că o să facem o echipă competitivă pentru sezonul viitor. Avem şi bani!", a spus Ionel Dănciulescu, joi seara, la DigiSport.

Mircea Rednic (57 de ani) a fost îndepărtat de la Dinamo şi e de aşteptat ca mai mulţi fotbalişti aduşi de "Puriu" în Ştefan cel Mare vor pleca o dată cu el. Primul pe listă este portarul Parfait Mandanda. Ziggy Gordon, fundaşul pe care Rednic l-a adus în "Groapă", a fost deja anunţat că se va renunţa la serviciile sale.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.