Strania poveste a lui Nistor, jucătorul Pandurilor: 'Inter m-a transferat pe 7 mingi'

12 aug 2010 162 afişări Comentează şi tu Liga 1
Strania poveste a lui Nistor, jucătorul Pandurilor: 'Inter m-a transferat pe 7 mingi' Nistor, jucătorul Pandurilor: "Inter m-a transferat pe 7 mingi"

Componentul formaţiei Pandurii Târgu Jiu, Dan Nistor, a declaratîntr-un interviu acordat site-ului oficial al clubului din Liga Ică a ajuns fotbalist fără să fi făcut juniorat la o echipă dejuniori şi că la Rucăr a fost remarcat de Benone Lazăr, fiindtransferat atunci în schimbul a 7 mingi.

"M-am apucat de fotbal pe la 15 ani, era cam târziu, însăasta din cauza lipsei posibilităţilor financiare. Nu am putut mergela o şcoală de fotbal aşa că am sărit peste cea mai importantăetapă din viaţa unui jucător de fotbal. Nu cred că se vede sau cămă afectează acest lucru, antrenorii spun că sunt talentat şi deaceea cred că suplinesc lipsa junioratului. Dar a contat puţin cămi-a lipsit junioratul, nu îmi e mai greu dar toată lumea întreabă.Însă nu aveam probleme deloc cu pregătirea, eram de la ţară şiacolo alergam mult. La început m-am adaptat mai greu nefiindobişnuit cu antrenamente în fiecare zi şi cu programul acela depregătire, plus că aveam şi şcoala de făcut", a spusmijlocaşul în vârstă de 22 de ani, care a debutat în acest sezon înLiga I.

Nistor a povestit despre parcursul său în fotbal, precizând că s-atemut că nu va avea ocazia să joace în Liga I, când InternaţionalCurtea de Argeş a renunţat la locul în primul eşalon."Jucam la o echipă din campionatul judeţean, la Rucăr, la15-16 ani, şi la finala Cupei României pe judeţ la un meci întreRucăr şi FC Argeş II am fost remarcat de Benone Lazăr care m-aconvins să vin la echipa dânsului şi a dat pe mine 7 mingi. LaRucăr jucasem doar un an şi în acel sezon am plecat laInternaţional care au promovat în Liga a III-a. După un an laInternaţional am evoluat apoi la Câmpulung, unde am fost împrumutatde cei de la Piteşti şi apoi am venit la Dacia Mioveni unde anjucat şi anul acesta. Mioveniul era în Liga I când am venit eu darnu am jucat atunci. Mi-a plăcut foarte mult, mai puţin cartea daram făcut şi şcoală. Mi-a plăcut să joc, antrenorii mă încurajau,spuneau că am talent şi că dacă mă pregătesc pot ajunge la primaligă. Sincer, nu-i credeam atunci! Acum când am făcut acest pas şiam revenit la Internaţional m-am bucurat sperând că voi juca înprima ligă. Când am aflat că se renunţă la locul din liga I am fostsupărat că am crezut că aici vor fi alţi jucători şi se va renunţala unii dintre noi. Am crezut atunci că şansa mea de a juca în LigaI s-a irosit. Antrenorul a avut încredere în mine şi aşa am debutatla Liga I şi am jucat titular. Sper să nu-i înşel aşteptările şi sădemonstrez în continuare. N-am ştiut că voi fi titular până cu ooră înainte de meci", a explicat el.

Mijlocaşul a mai spus că îşi întreţine familia din banii câştigaţila Pandurii şi că îşi doreşte să facă de aici pasul către o echipămai mare: "Din banii pe care îi câştig acum le dau şipărinţilor, îi ajut de fiecare dată cât pot de mult pentru că tatae şomer şi mama lucrează la un orfelinat. La Târgu Jiu îmi propunsă stau mult, să joc bine şi apoi să am oferte şi să plec la oechipă mare", a adăugat Dan Nistor.

sursa: Mediafax

sursa foto: sport.muscel.ro

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.