Stoican neagă că s-a apărat în repriza a doua: "Rotariu putea să închidă jocul, dar au înscris ei". De ce s-a certat cu arbitrul de rezervă

18 oct 2014 2318 afişări Liga 1
Stoican neagă că s-a apărat în repriza a doua: "Rotariu putea să închidă jocul, dar au înscris ei". De ce s-a certat cu arbitrul de rezervă

Flavius Stoican a fost foarte dezamăgit de înfrângerea de pe terenul lui CFR Cluj. Antrenorul lui Dinamo crede că echipa sa ar fi putut la fel de bine să câştige. În plus, Stoican a spus la Look TV că este mulţumit de atitudinea jucătorilor săi. Un alt subiect pe care l-a atins tehnicianul "câinilor" este conflictul pe care l-a avut pe finalul partidei cu arbitrul de rezervă

Domnule Stoican, un meci foarte spectaculos în prima repriză, care a scăzut ca nivel în a doua.
În a doua repriză a fost mai echilibrat. Păcat că nu am putut să plecăm cu cel puţin un punct, dar ăsta e fotbalul. Am întâlnit o echipă puternică, o echipă care joacă fotbal bun, care are jucători foarte buni.

La finalul meciului eraţi destul de supărat pe arbitrul de rezervă. Ce s-a întâmplat?
S-au dat doar trei minute de prelungiri şi mi s-a părut foarte puţin, dar nu asta e cauza eşecului nostru. Mi se părea normal să se joace mai mult. 

Bilinski a lovit de două ori bara. Era afectat?
Neşansa face parte din joc, la fel ca norocul. Poate pe viitor, nu vom mai rata atât de mult. Suntem o echipă bună, care muncim mult şi trebuie să înscriem din ocaziile pe care le avem.


Mă bucur că Lazăr a înscris, dar nu mă pot bucura atâta timp cât nu am reuşit să obţinem niciun punct
Flavius Stoican, antrenor Dinamo


În a doua repriză, Dinamo a părut că face pasul înapoi. Le-aţi cerut asta jucătorilor dumneavoastră?
Ambele echipe au fost prudente în a doua repriză. Mie îmi rămâne în minte că Rotariu a scăpat singur cu Felgueiras şi a nu a înscris, iar la câteva minute, ei au avut o centrare şi au înscris. 

Sunteţi dezamăgit de Bărboianu în primul meci ca fundaş central. El este cel care a făcut penalty-ul pentru CFR.
Nu sunt supărat, astfel de greşeli se pot întâmpla. El mereu a avut oameni în marcaj, nu are legătură ca a fost fundaş central. Nu sunt dezamăgit! Pe mine mă supără când văd că jucătorii mei nu sunt determinaţi, iar astăzi nu s-a pus problema de aşa ceva. Toţi jucătorii mei au avut o atitudine bună.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.