Steliştii au fost zero la Galaţi! Oţelul Galaţi - Steaua 1-0

26 sep 2010 343 afişări Comentează şi tu Liga 1
Steliştii au fost zero la Galaţi! Oţelul Galaţi - Steaua 1-0 De la Munti, cu dedicaţie! Oţelul Galaţi - Steaua 1-0 27 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7946/7421967/4/bi001183-resize.jpg

Steaua nu a reuşit să trimită vreun şut pe poartă în meciul cuOţelul, a avut doar câteva semiocazii şi poate reclama un penaltyla Ricardo, exact la ultima fază din prima repriză. Cam asta a fostcontribuţia roş-albaştrilor în meciul de la Galaţi, cam cât douărânduri de ziar. În rest să vorbim despre Oţelul.

De ce? Pentru că despre Steaua se scrie şi se comentează totrestul anului, pentru că echipa lui Dorinel a alergat ieri cam câtLidia Şimon într-un an competiţional. Iar ieri, puştii lui Munteanuau arătat ca un lider. Sârghi nu face de râs asemănarea cu Chivu,de la stilul de joc şi până la casca neagră care completează vizualcomparaţia. Un fel de "caşchetă" locală care a adus golul de 1-0din centrarea şutată a lui Viglianti.
Pe finalul reprizei, acelaşi Viglianti a ratat singur cuTătăruşanu.

Penalty neacordatpentru Steaua în minutul 45

Şi, dacă tot am vorbit de "caşchete", să amintim că elevii luiIordănescu (cel fără iconiţe la purtător) au contat doar la ultimafază a reprizei, atunci când Kovacs nu a acordat un penalty laduelul dintre Geraldo şi Sârghi. Minutele de final aduc presiunela poarta lui Grahovac, dar secvenţele par rupte dintr-un meci dehandbal. Rămâne 1-0, destul pentru ca tribuna să strige: "Cine e peprimul loc… Oţelul e!".

Băi, Gigi, mai bine nu mă luai la acest meci!
Anghel Iordănescu către Gigi Becali


CLICK AICI pentru a revedea comentariullivetext

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.