"Stegarii" despre meciul cu Pandurii: "Vrem victoria, dar niciun egal nu ar fi rău"

17 nov 2010 14 afişări Comentează şi tu Liga 1
"Stegarii" despre meciul cu Pandurii: "Vrem victoria, dar niciun egal nu ar fi rău" "Stegarii" despre meciul cu Pandurii: "Vrem victoria, dar nicun egal nu ar fi rău"

Directorul tehnic al FC Braşov, Dănuţ Oprea, a declarat că vreaca elevii săi să continuie seria rezultatelor pozitive şi vineri,în deplasare, la Severin, cu Pandurii Tg. Jiu, pentru a mai scăpadin emoţii cu privire la zona periculoasă a clasamentului. "Neaşteaptăm un joc foarte greu, unul de 6 puncte pentru că şiPandurii sunt acolo, în partea inferioară a clasamentului. De lavenirea lui Petre Grigora, cei de la Tg. Jiu joacă mai bine, darnoi mergem la Severin pentru a obţine tot ce se poate. Băieţii suntpregătiţi şi montaţi să scoată un rezultat pozitiv. Vrem cele 3puncte, dar niciun rezultat de egalitate nu ar fi rău, mai ales căar fi pe terenul unui adversar direct. Vom merge însă acolo ca săluăm toate punctele", a spus Dănuţ Oprea.

Dănuţ Oprea şi Daniel Isăilă nu au nicio problemă deefectiv înaintea disputei cu Pandurii

Altfel, Oprea i-a replicat finanţatorului de la FC Timişoara,Marian Iancu, care tot vorbeştre despre cum Braşovul a mers însemifinalele Cupei României cu un gol din ofsaid. "Nu sunt de acordcu domnul Marian Iancu, care de fiecare dată aminteşte căBraşovul a obţinut calificarea în Cupă cu un gol din ofsaid. DomnulIancu nu spune că tot în acel joc am avutun gol perfect valabil, anulat de acelaşi asistent pe motiv deofsaid. Vreau să ne lase în pace ca să ne facem treaba şi să nu maivorbească despre noi".


Articol publicat de Bogdan POPESCU

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.