Ştefan Bărboianu i-a adus un ultim omagiu lui Balaci: ”Îi mulţumesc că am avut ocazia să-l cunosc”. Sfatul pe care nu îl va uita niciodată

22 oct 2018 1278 afişări Liga 1
Ştefan Bărboianu i-a adus un ultim omagiu lui Balaci: ”Îi mulţumesc că am avut ocazia să-l cunosc”. Sfatul pe care nu îl va uita niciodată

Ştefan Bărboianu a fost prezent la Biserica Sfântul Ilie din Craiova, pentru a-i aduce un ultim omagiu lui Ilie Balaci. Fundaşul a declarat că va rămâne cu amintirile frumoase pe care le-a petrecut alături de ”Minunea Blondă” şi cu sfaturile primite.

Decesul lui Ilie Balaci a unit întreaga suflare fotbalistică din România, iar luni, la o biserică din Craiova unde a fost adus trupul neânsufleţit al fostului internaţional, s-au adunat foşti colegi de la Craiova, de la echipa naţională, dar şi fani. La ceremonie a fost prezent şi Ştefan Bărboianu, fundaş care a jucat în urmă cu câţiva ani la echipa olteană şi care a avut ocazia să îl cunoască pe Balaci.

"Prima dată am crezut că este o glumă proastă făcută de cineva şi după aceea mi s-a confirmat că din păcate e adevărat. Din punctul meu de vedere s-a stins unul dintre cei mai mari jucători ai Europei, pentru mine.

Îi mulţumesc că am avut prilejul şi ocazia să-l cunosc, am avut plăcerea de a mă antrena la Universitatea Craiova. Îi mulţumesc pentru sfaturile pe care mi le-a dat când eram copil, m-au ajutat, a avut încredere în mine, mi-a zis că dacă o să muncesc o să ajung să am foarte multe meciuri în Liga 1, ceea ce s-a şi confirmat.

Când am avut perioada aceea grea, când am plecat de la Craiova, a fost unul dintre oamenii care mi-a arătat sprijin. Ştiu o vorbă pe care mi-a spus-o, că indiferent unde te-ai duce, iubeşte Craiova! Acum, după ce s-a dus, Dumnezeu să-l ierte, valoarea acestor vorbe este nepreţuită", a declarat Ştefan Bărboianu.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.