Steaua – „U” Cluj 2-0. Adi Popa și Szukala au adus victoria, trupa lui Reghe se detașează de Astra. Keșeru, la primul „assist”

Steaua -
  • Publicat:
  • Actualizat:
  • Steaua s-a impus cu 2-0 în partida cu „U” Cluj și s-a detașat la trei puncte de ocupanta locului doi, Astra. După 19 etape, roș-albaștrii au strâns 45 de puncte.

Partida Steaua – Universitatea Cluj părea a fi copia meciului de acum patru zile cu Concordia Chiajna, cu echipa oaspete victimă sigură. Însă președintele Vlad Munteanu avertiza că „nu ne vom da pantalonii jos în fața oricui”. Parțial a avut dreptate. Poate fundașii centrali ai Universității ar fi putut însă să țină mai bine de nădragi, dar, cel puțin în prima repriză echipa lui Teja a arătat foarte bine. Ardelenii s-au apărat sus, au câștigat de multe ori lupta la mijlocul terenului și i-au păcălit deseori pe fundașii centrali ai Stelei.

Lemnaru nu o fi un mare nume, dar Szukala a avut viață grea cu el. În minutul 9, atacantul clujenilor i-a strecut bine mingea în careu lui Cristocea și acesta a fost blocat în ultimul moment de Pîrvulescu. Steaua a fost periculoasă doar la fazele fixe. Gardoș și Szukala au trimis, pe rând, imprecis cu capul (min. 15 și 17).

După ce Tătărușanu a apărat o minge șutată pe jos de către Lemnaru, Chipciu ar fi putut deschide scorul. Scăpat din marcajul lui Neag, vârful fals al Stelei a rămas singur cu portarul, însă Veselovski a ieșit oportun dintre buturi și cu riscul unei accidentări și-a blocat adversarul.

După o nouă ocazie marca Lemnaru, care a trimis cu efect la colțul lung, mingea fiind cu greu respinsă de Tătărușanu, Steaua a deschis scorul profitând de slaba defensivă a clujenilor. Chipciu l-a găsit pe Popa la marginea careului cu o pasă filtrantă la marginea careului, iar  acesta l-a executat pe Veselovski. 1-0 chiar înainte de pauză.

Publicul a vrut spectacol, Steaua i l-a oferit în repriza a doua
Repriza a doua a început cu o pledoarie pentru fotbal marca Adi Popa. În minutul 49, acesta a amețit trei adversari și a pătruns în careu, de unde a șutat frumos la colțul lung, numai că Vaselovski s-a întins destul de bine cât să respingă balonul în corner. În minutul 65, publicul s-a ridicat în picioare să aplaude combinația dintre Stanciu și Chipciu, terminată cu un șut frumos al celui din urmă, mingea trecând puțin pe lângă vinclu.  Încet, dar sigur, echipa lui Teja a început să se desfacă, să lase spații mari și să permită formației gazde să joace după cum dorește. Așa au ieșit la rampă și Tănase cu Keșeru. Cei doi au reușit un „un-doi” în minutul 76, care l-a lăsat pe „Dodel” singur cu portarul, dar bara s-a opus golului.

Cu nouă minute înainte de final, Keșeru a executat bine o lovitură liberă și l-a găsit Szukala (min. 81), care, deși din unghi, a reușit să plaseze cu capul mingea suficient ca aceasta să intre în poartă.

2-0 pentru Steaua, iar trupa lui Laurențiu Reghecampf se detașează în fruntea Ligii 1. După 19 etape, campionii au 45 de puncte, cu trei mai multe decât ocupanta locului doi, Astra.

Steaua – „U” Cluj 2-0 (1-0)

Marcatori: Adi Popa (min. 45) și Szukala (min.81)

Steaua 4-2-3-1: Tătărușanu – Varela, Szukala, Gardoș, Pârvulescu (46 Latovlevici) – Pintilii (cpt.), Sânmărtean (73 Prepeliță) – Adi Popa, Stanciu (65 Keșeru), Tănase – Chipciu

Rezerve: Niță, Georgievski, Iancu, Piovaccari

Antrenor: Laurențiu Reghecampf

Cartonaș galben: Tănase (min. 87)

„U” Cluj 4-2-3-1: Veselovski – Ciupe, Neag, Ninu, Tîrnăcop – Bucșa (cpt.), Lungu (68 Machado) – Boutadjine (83 Borza), Cristocea, Max. Nicu – Lemnaru

Rezerve: Niculescu, Gercaliu, Szilagyi, Calcan, Takacs

Antrenor: Mihai Teja

Cartonașe galbene: Ninu (min. 21), Lungu (min. 52), Tîrnăcop (min. 75), Cristocea (min. 90)

Arbitru: Ovidiu Hațegan (Arad). Asistenți: Octavian Șovre (Oradea) și Vladimir Urzică (Piatra Neamț)

Spectatori: 10.875

 

AICI AI Comentariul LIVE TEXT al partidei


20:04 Final. Steaua câștigă cu 2-0 și adună 6 puncte, 6 goluri marcate și niciunul primit în 2014. Nu e un început rău de an pentru echipa lui Reghecampf. În repriza a doua, U Cluj, o echipă atât de periculoasă în primele 45 de minute, nu a intrat deloc în careul Stelei. Pe imaginile cu încetinitorul  transmise de Digi imediat după meci, se vede clar cum un dinte îi sare din gură lui Tănase în momentul ciocnirii cu un adversar.


19:57 Tănase și-a făcut și el un cadou de ziua lui, a primit un cartonaș galben și nu va juca etapa viitoare, la Chiajna, cu Concordia. E posibil ca acest galben să-l elibereze pe Tănase de grija unei suspendări în derbyul cu Dinamo din 1 martie. După gol, Szukala a cerut un tricou pe care scria „La Mulți Ani, Tase!”. Imediat după galben, Tănase a mai primit un „cadou”: s-a trezit cu un cot în gură din partea unui adversar și primele semnale indică un dinte lipsă. Diseară, după meci, vorba comentatorul Angheluță, foarte amuzant în această seară, „Tase” va avea nevoie de gheață la falcă, nu în pahar.


19:50 GOOOOLLLLLLLLLLLLLLL Steaua – U Cluj 2-0 Gol din fază fixă. Szukala a înscris, însă senzația este că a vrut să recentreze mingea trimisă din lovitură liberă de Keșeru. Apărătorii lui U Cluj au marcat oamenii defectuos, astfel că Szukala a trimis cu capul peste Veselovski, din unghi. E minutul 86, dar meciul este terminat, Steaua adună 45 de puncte, cu trei mai multe decât Astra și cu 5 în plus față de Petrolul.


19:47 Steaua are o ocazie uriașă: Keșeru i-a făcut cadou lui Tănase de ziua lui o pasă care l-a lăsat singur cu Veselovski, însă sărbătoritul a tras în bară, iar mingea a revenit în teren printre doi steliști care au plonjat să o trimită în plasă. Meciul intrase într-o perioadă de acalmie, însă acum așteptăm un final în forță.


19:43 E minutul 73, iese Sânmărtean și intră Prepeliță. Mijlocașul de 33 de ani nu a ieșit în evidență în această seară și nu pare a putea duce două meciuri într-un interval de 4 zile. E momentul să intre pe mâna preparatorului Thomas Neubert. Târnăcop primește și el un cartonaș galben pentru o intrare cu talpa asupra lui Prepeliță.


19:34 A intrat Keșeru, a ieșit Nicușor Stanciu. Mihai Teja răspunde și el cu o schimbare: intră Machado, un atacant, și iese Lungu, un mijlocaș central care avea, în plus, și un cartonaș galben. La prima fază, Machado îi dă un brânci lui Varela care, în căderea pe burtă, și-a pierdut șortul, lăsându-și posteriorul la vedere. Norocul fundașului stelist a fost că n-a căzut pe spate.


19:33 Marea achiziție a Stelei din iarna lui 2014, Claudiu Keșeru, își leagă șireturile pe banca de rezerve și se pregătește să intre pe teren. Cine va ieși? Tănase este un candidat după 63 de minute slabe. Pe gazon, în așteptarea lui Keșeru, Chipciu ratează o ocazie mare. A primit mingea cu spatele la poartă, a pivotat, dar a tras pe lângă din 13 metri. Steliștii au cerut și un penalty după ce mingea l-a lovit în braț pe Ciupe. Hațegan a lăsat faza să continue.


19:27 Există doar o singură echipă pe teren în aceste momente. Chipciu și Adi Popa îi terorizează pe fundașii lui U și Steaua are două situații de a marca, însă șuturile lui Stanciu și Chipciu sunt prea slabe pentru Veselovski. Boutadjine vede și el cartonaș galben în minutul 57. „Universitatea nu mai reușește nimic în plan ofensiv în această repriză”, spune și comentatorul Ionuț Angheluță, fost fotbalist la Fulgerul Bragadiru și Poli AEK Timișoara.


19:17 Steaua a intrat pe teren mult mai determinată. Adi Popa și-a creat o primă situație, când a driblat doi adversari și a tras pe lângă poartă din unghi lateral dreapta, apoi Stanciu, lansat printre fundași, a șutat în Veselovski din 4 metri, lateral stânga. Două faze periculoase într-un minut și jucătorii campioanei lăsa senzația că au primit o săpuneală la pauză de la Reghecampf pentru prestația din primele 45 de minute. Andrei Lungu vede  cartonașul galben în minutul 52 pentru un fault asupra lui Sânmărtean.


19:13 Schimbare la Steaua pentru repriza a doua. Iese Pârvulescu, probabil accidentat la faza în care a deviat în ultima clipă șutul lui Cristocea, și intră Latovlevici.


19:03 Pauză în Ghencea, Steaua a marcat un gol cum nu se poate mai potrivit. Campioana conduce cu 1-0 fără să facă un joc nemaipomenit. Ilie Dumitrescu, la Digi Sport, spune că „Steaua are o pregătire fizică mai bună” în încercarea de a motiva golul din minutul de prelungire al primei reprize. Totuși, e minutul 45+1, nu 90+3.


19:00 GOOOOOOOOOLLLLLLL Steaua – U Cluj 1-0 Adi Popa deschide scorul la ultima fază a primei reprize, la numai 20 de secunde după ce șutul lui Lemnaru spre vinclu fusese scos de Tătărușanu. Chipciu este creatorul fazei. Profitând de apărarea avansată a clujenilor, vârful fals al Stelei a pasat în spatele fundașilor pentru Adi Popa, venit lansat pe culoar. Popa a finalizat cu o scăriță peste Veselovski. Gol tipic pentru echipele care folosesc un număr 9 fals. Chipciu a atras fundașii centrali, l-a scos pe Ninu din dispozitiv, iar pe locul liber a intrat Popa.




18:51 Comentatorul Digi, Ionuț Angheluță, este mai spectaculos în aceste momente decât ce se petrece pe teren. „Pare genul de meci pentru care și un instalator și-ar lăsa sculele”. Trimiterea este către președintele Astrei, Dinu Gheorghe care, după meciul Steaua – Concordia 4-0, declarase ironic că nu a văzut partida, fiind preocupat să repare o chiuvetă la un prieten. Originea poveștii cu instalatorul îi aparține lui Ionuț Chirilă care susținuse că Dinu Gheorghe se pricepe la fotbal ca un instalator.


18:48 Au trecut deja 30 de minute din acest meci și Steaua nu reușește să preia controlul. Jocul de pase este deficitar, se caută verticalizările cu pasă lungă, total contraindicate când joci cu un vârf fals. U Cluj pare o cu totul altă adversară față de Concordia lui Ionuț Chirilă. Reghecampf trebuie să caute soluții. Comentatorii meciului de la Digi remarcă și ei „că nu mai sunt adversari care să dea pasă de gol”, aluzie la fundașul Chiajnei, Leca, în partida de vineri.


18:34 Ducu Ninu vede primul cartonaș galben al meciului în minutul 21. Fostul jucător al Stelei nu a putut să-l oprească pe Chipciu dintr-o cursă în viteză decât prin fault. Din lovitura liberă acordată de Hațegan, Sânmărtean a trimis pe spațiul porții, fără probleme însă pentru Veselovski. Clujul rămâne însă periculoasă și Lemnaru, pe contraatac, trage de la 20 de metri, însă Tătărușanu prinde.


18:29 Steaua are primele situații la poarta lui U Cluj. La interval de un minut, Gardoș și Szukala au rămas singuri în centrul careului în urma unor lovituri de colț, însă reluările lor cu capul au trecut pe lângă poarta lui Veselovki.


18:24 A apărut și prima ocazie mare de gol. Gardoș și Szukala au fost prinși în față, iar pasa lui Lemnaru pentru Cristocea l-a găsit pe mijlocaș singur cu Tătărușanu. Printr-o intrare la sacrificiu, Paul Pârvulescu a reușit să devieze în ultima clipă șutul, iar Tătărușanu a putut să respingă. Fundașii Stelei dau în unele momente senzația că dorm în ghete.


18:21 Au trecut primele 6 minute ale meciului și impresia este că Steaua are un meci mai greu decât vineri. Cu Concordia, în acest minut, scorul era deja 1-0 și campioana domina copios. În seara asta, U Cluj a avut deja două faze în care a dat emoții fundașilor Stelei, însă niciuna nu s-a transformat în ocazie clară. Fundașii clujenilor se apără foarte sus, iar spațiile Stelei la construcție s-au comprimat.


18:15 Hațegan a fluierat startul meciului. Steaua a avut lovitura de începere și începe jocul de pase. Acum 4 zile, echipa lui Reghecampf încheia meciul cu Chiajna în primele 25 de minute. Ce va fi în seara asta?


18:09 În tribune sunt în jur de 5.000 de spectatori, mai puțini decât vineri seară, la meciul cu Concordia. Explicația e simplă. E marți, partida e programată cu două ore și un sfert mai devreme decât precedenta, iar unii dintre fani sunt încă la birou.


17:35 Fostul dinamovist Vlad Munteanu, actual manager general la U Cluj, a vorbit la Digi Sport despre speculațiile legate de corectitudinea meciului: „Noi nu ne dăm pantalonii jos în fața nimănui. Băieții trebuie să arate că nu am venit în plimbare la București, e o oportunitate mare pentru ei să arate că sunt fotbaliști în Ghencea. Rezultatele Stelei din amicale au fost înșelătoare, ați văzut Steaua contra Concordiei”.


17:20 Iată foaia de joc pentru presă:


17:13 Avem echipa de start a Stelei pentru meciul din această seară. Laurențiu Reghecampf a decis să folosească același „11” ca și în meciul cu Concordia Chiajna, câștigat de campioană cu 4-0. Varela și Pîrvulescu vor evolua pe cele două flancuri în defensivă, în timp ce Alexandru Chipciu va juca din nou în atac.

Iată echipa de start a Stelei:

Tătărușanu – Varela, Szukala, Gardoș, Pîrvulescu – Pintilii – Adi Popa,  Tănase, Stanciu, Sânmărtean – Chipciu
 


17:02 Nu toate lucrurile sunt cum trebuie în Ghencea, însă nu Jandarmeria e responsabilă să-și dea acordul ca derbyul Steaua – Dinamo să se joace pe Ghencea pe baza modului în care arată toaletele ecologice. Ecologic este un cuvânt inadecvat pentru starea cutiilor verzi de plastic din imagine. Din fericire, poza nu poate înregistra mirosul degajat. Din păcate, fanii Stelei nu pot avea parte de condiții occidentale pe stadionul botezat de ei „Templul fotbalului românesc”.


16:59 Bun venit în Ghencea! Mai sunt 75 de minute până la începerea celui de-al doilea meci oficial al Stelei în 2014, iar gazonul văzut din tribună arată bine. Oficialii clubului au reușit să rezolve și problema turnicheților, invocată în urmă cu o săptămână de Jandarmerie drept unul dintre motivele pentru care derbyul cu Dinamo nu s-ar fi putut juca în Ghencea.


16:50 Ajutați de o mașină a Jandarmeriei care a dechis calea în momentul în care autocarul s-a blocat, steliștii au ajuns la stadion cu o mică întârziere. Un girofar și mai multe stopuri trecute pe roșu l-au ajutat pe preparatorul fizic Thomas Neubert să câștige timp pentru a face tot programul de încălzire de dinainte de meci.


16:31 Mai sunt 105 minute până la startul partidei și autocarul care duce echipa Stelei la stadionul Ghencea este blocat în traficul infernal din București. În acest moment, Reghecampf și jucătorii trebuiau să fie deja la vestiare pentru a se pregăti de încălzire, însă ei admiră pe ferestre hotelul Marriott.


Steaua își continuă în această seară, de la 18:15, misiunea de a se detașa la trei puncte în vârful clasamentului. După ce a câștigat foarte ușor prima restanță, 4-0 cu Concordia Chiajna, campioana va juca diseară, pe stadionul din bulevardul Ghencea, contra Universității Cluj, penultima în clasamentul Ligii I. 

Echipă probabilă Steaua:

Tătărușanu – Varela, Szukala, Gardoș, Latovlevici – Pintilii – Adi Popa, N. Stanciu, Sânmărtean, Tănase – Chipciu

Echipă probabilă „U” Cluj:

Veselovsky – Ciupe, Abrudan, Rada, Gercaliu – Bucșa, Cristocea – Boutadjine, Machado, M. Nicu – Lemnaru


Statistica întâlnirilor directe dintre cele două echipe în ultimele trei sezoane nu este de natură să îi neliniștească prea tare pe elevii antrenați acum de Laurențiu Reghecampf. Steaua a câștigat toate cele șase întâlniri cu „U” Cluj din această perioadă, reușind chiar performanța să primească numai trei goluri de la clujeni. Cea mai categorică victorie a Stelei din ultimele trei sezoane, 5-1 în fața lui „U” Cluj, a avut loc pe 5 august 2012, atunci când Steaua proaspăt intrată sub comanda lui Laurențiu Reghecampf a jucat pe Național Arena cu echipa în a cărei conducere se afla impresaul său favorit.

  • 25 iun. 2010 „U” Cluj – Steaua 1-2, goluri Claudiu Niculescu / Dorel Stoica, Bogdan Stancu
  • 06 dec. 2010 Steaua – „U” Cluj 3-0, goluri Novak Martinovic, Marius Bilașco, Bogdan Stancu
  • 14 aug. 2011 Steaua – „U” Cluj 2-1, goluri Mihai Costea, Raul Rusescu / Steven Pele
  • 12 mar. 2012 „U” Cluj – Steaua 0-1, gol Raul Rusescu
  • 05 aug. 2012 Steaua – „U” Cluj 5-1, goluri Adi Rocha (2), Cristi Tănase (2), Raul Rusescu / Viorel Dinu
  • 25 feb. 2013 „U” Cluj – Steaua 0-1, gol Raul Rusescu

„U” Cluj are în lot patru foști fotbaliști ai Stelei

Partida de diseară are o însemnătate specială pentru patru dintre fotbaliștii antrenați de Mihai Teja. Vasilică Cristocea, Octavian Abrudan, Ducu Ninu și Gabriel Machado au purtat, în trecut, tricoul echipei din bulevardul Ghencea. Cel mai vocal dintre aceștia a fost brazilianul Machado, cel care a mărturisit recent că „un gol împotriva Stelei ar fi una dintre cele mai importante reușite ale carierei mele. La ei a venit Sânmărtean, un jucător foarte bun, dar e o echipă de bătut. Respectăm Steaua, dar nu ne e frică”. Atacantul a fost completat în discurs de Teja. „Indiferent de meciul cu Chiajna, Steaua este o echipă foarte puternică, dar nu ne este teamă. Meciurile cu Steaua, Dinamo, Petrolul, Astra sunt meciuri foarte frumoase. Îți face plăcere să joci cu astfel de echipe. Încerci să bați cele mai bune echipe, atunci poți să îți arăți și tu valoarea, măcar să fii la același nivel. Faptul că a jucat primul meci fără vârf clasic, poate fi un avantaj pentru ei. Și Barcelona joacă fără atacanți. Ce pot să spun despre prestația Chiajnei? Nu vreau să discut, la 4-0 ce să mai spun? Probabil că aceasta e valoarea Stelei. La meciurile cu echipele mari ne dorim să luăm punct sau puncte. Nu ne este teamă, mergem să jucăm fotbal„, a spus antrenorul clujenilor.

Ovidiu Hațegan este centralul care va oficia partida Steaua – „U” Cluj de diseară. Dacă pentru oaspeți e prima dată când sunt arbitrați de Hațegan în acest sezon, Steaua l-a mai avut la centru pe orădean în trei rânduri: în Supercupa cu Petrolul (3-0) și în Liga I, cu CFR Cluj (3-0) și din nou cu Petrolul (1-1).

Cote între 1.15 și 1.21 pentru Steaua la casele de pariuri

Opinia bookmakerilor legată de această partidă, tradusă prin cotele la victorie acordate celor două echipe, indică faptul că Steaua este favorită clară. Cota campioanei pentru obținerea celor trei puncte este între 1.15 (la bet-at-home) și 1.21 la Betfair. În ceea ce privește surpriza, o victorie a clujenilor antrenați de Teja este cotată între 11.00 la Sportingbet și 19.00 la Betfair. Conform William Hill, cota pentru repetarea scorului de la ultimul meci dintre cele două echipe, 1-0, este 7.00

 

Cristian Scutariu / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui dintr-un supermarket Lidl din Cluj. Ce era înauntru, de fapt
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui dintr-un supermarket Lidl din Cluj.…
Vestea primită de Horațiu Moldovan la patru luni de la transferul la Atletico Madrid
Vestea primită de Horațiu Moldovan la patru luni de la transferul la Atletico Madrid
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă de care suferă cântăreața
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă de care suferă cântăreața
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un…
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie:
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie: "Vii și îți iei ce…
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ!…
Ireal ce a putut păți o tânără de 21 de ani, după ce a băut o cafea de la automatul din aeroport
Ireal ce a putut păți o tânără de 21 de ani, după ce a băut o cafea de la automatul…
S-a dat ORDIN în Ungaria! Ungurii ne dau lecții
S-a dat ORDIN în Ungaria! Ungurii ne dau lecții
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri!
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri! "Dumnezeu s-o ierte"
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Americanca-minune, dovada că vârsta e doar o cifră: secretul recordului pe care l-a bătut la 76 de ani!
Americanca-minune, dovada că vârsta e doar o cifră: secretul recordului pe care l-a bătut la 76 de ani!
Manchester City o umileşte pe Brighton şi menţine presiunea asupra lui Arsenal
Manchester City o umileşte pe Brighton şi menţine presiunea asupra lui Arsenal
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele