Steaua se întoarce în comunism: Suporterii, încolonaţi!

21 oct 2009 23 afişări Liga 1
Steaua se întoarce în comunism: Suporterii, încolonaţi! Steaua se întoarce în comunism: Fanii, încolonaţi!

ProSport continuă dezvăluirile despre cum s-a transformatîntr-un fiasco încercarea de a împiedica rebeliunea contra lui GigiBecali.
Stricteţea cu care s-au comercializat biletele pentru Steaua -Fenerbahce va ţine la porţile stadionului din Ghencea mai mulţisuporteri vechi de-ai roş-albaştrilor. Printre ei se află şiinvalizi, pensionari sau cadre din Poliţie.

"Eu am cea mai mare calitate să interzic oameni pestadion!Eusunt Jandarmeria, eu sunt Poliţia!", Gigi Becali,finanţator Steaua

Pensionariiintră cutalonul

Pentru a da totuşi un semnal că abordarea se schimbă, site-uloficial al Stelei anunţa cu emfază ieri că în această dimineaţă,între 9:00 şi 12:00, pensionarii care se prezintă la casele debilete cu talonul de pensii şi cu buletinul îşi pot procura gratuitun tichet pentru meciul cuFenerbahce. Decizia vine la nici 24 deore după ce mai multe persoane în vârstă, fani de zeci de ani aiechipei, au primit patalamaua de "interzişi".
Pentru a contura ideea că Steaua a ajuns să se întoarcă lavremurile din trecut, atunci când tribunele erau umplute cu mii desoldaţi aduşi forţat la meci, şefii din Ghencea atacă o altă"piaţă", cea a liceelor bucureştene. După modelul brevetat acumdouă săptămâni de Unirea Urziceni, conducerea Stelei a hotărât sătrimită câteva mii de bilete către mai multe licee din Bucureşti.Roş-albaştrii s-au orientat spre unităţile de învăţământ cu care aucolaborat în trecut: "Mircea Eliade", "Gheorghe Lazăr" sau "IonBarbu".

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.