Steaua, refuzată la înmormântarea lui Sameş

20 iul 2011 3151 afişări Liga 1
Steaua, refuzată la înmormântarea lui Sameş Steaua, refuzată la înmormântarea lui Sameş

Bumbescu, Belodedici, Falemi, Alex Piţurcă, dar şi elevii de la"grupa '83" a clubului Steaua au participat la înmormântarea fosteiglorii a clubului roş-albastru. Fostul fotbalist a fost înmormântatcu onoruri militare, de la ceremonie lipsind însă orice actualoficial al Stelei.

Foşti colegi şi elevi, prieteni, dar şi cadre militare au fostprezenţi ieri la cimitirul unde a fost îngropat Ştefan Sameş.Alături de aceştia au mai trimis coroane de flori Mirel Rădoi,Cosmin Olăroiu, Mircea Sandu, fraţii Becali şi Gino Iorgulescu. Dinpartea clubului roş-albastru nu a venit nimeni. "AdevărataSteaua este aici, cei care au făcut glorie pentru aceste culori auvenit să fie alături de familia lui Sami. Ah, ăia de la echipa luiBecali nu au venit, dar ăia n-au treabă cu Steaua!", a zisMario Agiu, fostul coleg din apărare al lui Sameş.

"Becali,nu toate se măsoară în bani!"
Relaţiile tensionate pe care le-a avut în ultima perioadă a vieţiicu actualii şefi din Ghencea i-au făcut pe oficialiiroş-albaştrilor să nu participle la înmormântare. În schimb,aceştia au trimis o coroană de flori (medalion), care a fostrefuzată de familie şi lăsată la poarta cimitirului."Becali ăsta l-a sfidat şi el mai întreba dacă îl cautăcineva de la Steaua. Spre sfârşit spunea că Argăseală şi Strizul-au distrus. Îi transmit domnului Becali că nu toate se măsoară înbani, iar el tot aici va ajunge", a spus soţia fostuluifotbalist.


Steaua este mai tristă! Am pierdut un mare om şi unmare caracter
Adrian Bumbescu, fost jucător Steaua

Strângeam poze cu el când eram copil. Pentru mine afost cel mai bun exemplu ca fotbalist şi vă spun că toţi copiii pecare i-a antrenat îl iubeau
Miodrag Belodedici, fost jucător Steaua

10sezoanea jucat Ştefan Sameş pentru clubuldin Ghencea, între 1973 şi 1983, şi a bifat 274 de prezenţe întricoul roş-albastru, cu care a şi obţinut două titluri. A maijucat pentru Craiova şi Rapid

Articol scris de: Cristian VOINEA

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.