Steaua l-a găsit pe urmaşul lui Stancu tot la Urziceni! Rusescu, din vară în Ghencea

18 feb 2011 76 afişări Liga 1
Steaua l-a găsit pe urmaşul lui Stancu tot la Urziceni! Rusescu, din vară în Ghencea Rusescu, din vară la Steaua!

Cum returul bate la uşă, iar Steaua încă nu şi-a găsitînlocuitor pentru Bogdan Stancu, Mihai Stoica a pus ochii pe RaulRusescu. Tânărul atacant este subiectul negocierilor cu DumitruBucşaru, care nu doreşte să-l lase decât din vară în Ghencea.

Plecările lui Stancu şi Kapetanos au pus ofensiva roş-albaştrilorîn piuneze! Aducerea lui Burdujan din postura de jucător liberparcă a mai liniştit puţin apele în Ghencea, dar chiar şi aşa,roş-albaştrii continuă căutările.

Vor plecaalţi jucători la Unirea

Mihai Stoica a discutat în ultimele zile cu Dumitru Bucşaru despreposibilitatea cedării atacantului de 22 de ani în Ghencea."Meme a tot discutat cu Bucşaru despre Rusescu, afacerea seva parafa acum, iar jucătorul va veni la Steaua din vară. Vom maiceda şi câţiva jucători la Urziceni pentru retur, plus o sumă debani, iar din campionatul următor Rusescu va ajunge laSteaua", au dezvăluit surse din cadrul clubului.

Transferul din vară al ialomiţeanului pare că nu l-a încălzit delocpe managerul stelist, care în aceste zile caută soluţii pentrupostul de vârf împins. "Încă nu suntem în negocieri cuniciun jucător, dar până la startul campionatului sigur vom aduceun atacant", au mai dezvăluit aceleaşi surse.

5meciuri a evoluat Raul Rusescu în tricoulalb-albastru

1 gola marcat atacantul de 22 de ani pentru Unirea Urziceni

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.