Steaua i-a găsit succesor lui Tătăruşanu: "E un portar cu talie, cu o priză excelentă şi are un bun joc de picior"

10 nov 2013 7199 afişări Liga 1
Steaua i-a găsit succesor lui Tătăruşanu: "E un portar cu talie, cu o priză excelentă şi are un bun joc de picior"

Tătăruşanu se poate despărţi de Steaua în vară, portarul intrând în ultimele şase luni de contract, însă oficialii din Ghencea nu sunt foarte îngrijoraţi.

Helmuth Duckadam are deja pregătită o soluţie de rezervă în eventualitatea în care Tătăruşanu nu va dori să-şi prelungească înţelegerea cu roş-albaştrii. Valentin Cojocaru, portarul echipei de tineret a Stelei, este omul propus de Duckadam pentru a-i lua locul actualului titular.

"A avut peste zece intervenţii cruciale. Este un portar cu talie, cu o priză excelentă, are un joc de picior foarte bun. Dacă vom avea grijă de el va ajunge un om de bază al primei echipe. I-au prins foarte bine aceste partide în formaţia de tineret", a declarat Duckadam pentru Sport.ro.

Cojocaru este unul dintre fotbaliştii din tabăra Stelei care au impresionat în Youth League. Tânărul goalkeeper (18 ani) a avut evoluţii foarte bune în meciurile jucate până acum şi a contribuit decisiv la "zestrea" de patru puncte a Stelei.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.