Steaua, gata de un nou "TRANSFER". Roş-albaştrii vor să îşi întărească staff-ul: omul de Ligă care ar putea veni pe un post cheie. Ce poziţie va ocupa:

21 ian 2013 24174 afişări Liga 1
Steaua, gata de un nou "TRANSFER". Roş-albaştrii vor să îşi întărească staff-ul: omul de Ligă care ar putea veni pe un post cheie. Ce poziţie va ocupa: Steaua, gata de un nou "TRANSFER". Roş-albaştrii vor să îşi întărească staff-ul: omul de Ligă care ar putea veni în Ghencea. Ce poziţie va ocupa:

Dacă la capitolul achiziţii Steaua a punctat mai mult la TV, singurii transferaţi în această iarnă fiind Iancu, Tatu şi Râpă, roş-albaştrii vor să compenseze la nivel administrativ.

Steaua negociază în aceste zile cu Felix Grigore posibilitatea ca acesta să fie cooptat în staff-ul roş-albaştrilor. În fapt este o încercare timidă a managerului de a-şi întări poziţia în club. Oficialul se simte singur, unicul său aliat fiind Gigi Becali, care, aşa cum a demonstrat în ultimul timp, nu mai ţine cont de părerea acestuia (cel mai recent exemplu - transferul lui "Râpă").

Niciunul dintre apropiaţii patronului nu îl suportă pe manager, care şi-a pierdut şi sprijinul jucătorilor după ultima escapadă bahică prezentată în exclusivitate de ProSport săptămâna trecută. Mai mult, vechiul conflict cu Argăseală pare să se fi redeschis, aşa cum v-am detaliat tot săptămâna trecută, când unul dintre manageri a încercat să îi explice lui Becali că preşedintele este depăşit. "Patroane, Argăseală habar nu are să vândă bilete online, de-aia avem aşa puţini spectatori când evoluăm pe Ghencea. Nu ştie să ne promoveze, eu zic să îl aducem pe Felix Grigore", ar fi sunat mesajul managerului. Grigore a lucrat cu actualul manager stelist la Unirea Urziceni, timp în care echipa ialomiţeană a câştigat campionatul şi a evoluat în grupele Champions League.

Becali nici nu a vrut să audă de o astfel de variantă, considerându-l pe Argăseală mâna sa dreaptă, dar i-a promis managerului că se va gândi la un loc pentru Grigore în organigrama clubului. Din informaţiile noastre, dacă patronul îşi va da acceptul, Grigore, ultima dată la Universitatea Cluj, va ocupa poziţia de director sportiv în cadrul clubului din Ghencea.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.