Stadionul Cotroceni ar putea reintra în circuitul Ligii 1. Cine este interesat să-l preia: "Vor arena şi centrul de recuperare!"

9 oct 2017 14442 afişări Comentează şi tu Liga 1
Stadionul Cotroceni ar putea reintra în circuitul Ligii 1. Cine este interesat să-l preia: "Vor arena şi centrul de recuperare!"

Daniel Zamfir, preşedintele Comisiei Economică, Industrii şi Servicii din Senat, spune că Liga Profesionistă de Fotbal vrea să prea stadionul Cotroceni. Arena a ieşit din circuitul fotblului românesc după ce Progresul a intrat în faliment.

Stadionul Cotroceni a fost în trecut una dintre cele mai cochete arene din Liga 1. Însă fotbalul a dispărut de pe acest stadion odată cu intrarea în faliment a echipei Progresul Bucureşti, adică la mijlocul sezonului 2008-2009. În prezent, stadionul se află în stare de degradare, dar acest lucru s-ar putea schimba.

Daniel Zamfir spune că Gino Iorgulescu este interesat să preia arena la Liga Profesionistă. De altfel, stadionul Cotroceni nu-i este străin lui Gino Iorgulescu, cel care a fost preşedinte la Progresul Bucureşti (n.r. fostă FC Naţional). Nu este însă clar cine va juca în Cotroceni dacă LPF reuşeşte să preia stadionul de la BNR.

"Ei îl pot prelua şi pot organiza meciuri aici, ca să nu mai închirieze Arena Naţională de 50.000 de locuri, aici sunt 17.000 de locuri. Asta mi-a spus Gino Iorgulescu de dimineaţă. Nu au făcut o adresă oficială, am discutat telefonic, dar a spus clar că vor să preia terenul de fotbal şi centrul de recuperare", a declarat Daniel Zamfir, potrivit Telekom Sport.

Daniel Zamfir a discutat luni şi despre situaţia Arenelor BNR, în cadrul unei întâlniri la care au mai participat George Cosac - preşedintele FRT şi Mugur Isărescu - guvernatorul BNR.  
 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.