Sprijin pentru Steaua. "Ne dorim să avem în jurul nostru personalităţi care au adus glorie clubului!". Ce spune comandantul Petrea

20 sep 2017 3133 afişări Comentează şi tu Liga 1
Sprijin pentru Steaua. "Ne dorim să avem în jurul nostru personalităţi care au adus glorie clubului!". Ce spune comandantul Petrea

Asociaţia Steliştilor 1947 anunţă că, începând din acest sezon, devine unul dintre sponsorii oficiali ai echipei de fotbal Steaua Bucureşti. Astfel, AS47 continuă planul de a sprijini activ CSA Steaua şi vine în întâmpinarea performanţei, prin crearea unor condiţii de pregătire la standarde înalte, care să permită îndeplinirea obiectivului - promovarea în eşaloanele superioare. Contribuţiile anuale, strânse de Asociaţie, sunt destinate în special susţinerii financiare a echipei de fotbal Steaua Bucureşti.

Este şi motivul pentru care suporterii stelişti care doresc să se implice în susţinerea celei mai titrate echipe de fotbal din România sunt invitaţi să se înscrie în Asociaţia Steliştilor 1947, accesând site-ul as47.ro.

„Ne dorim să avem în jurul nostru personalităţi care au adus glorie culorilor roş-albastre şi împreună dorim stabilirea unor relaţii cât mai bune cu CSA Steaua. În ceea ce priveşte susţinerea activă a echipei, dorim atragerea suporterilor la evenimente sportive pentru ca jucătorii să se bucure de o încurajare impresionantă”, a declarat preşedintele AS47, Adrian Păcurar. 

„Ne bucurăm de încheierea acestui parteneriat, ce reprezintă susţinerea necondiţionată a suporterilor Stelei. Parteneriatul conturează obiectivele de performanţă pe care echipa şi le-a propus la începutul acestui sezon, motiv pentru care salutăm implicarea Asociaţiei Steliştilor 1947 în realizarea demersurilor spre succes”, a completat preşedintele CSA Steaua, Cristian Petrea. Asociaţia Steliştilor 1947 a fost înfiinţată în anul 2017 cu scopul de a susţine clubul sportiv Steaua Bucureşti şi are personalitate juridică fără scop patrimonial. AS47 îşi doreşte să apere interesele şi imaginea suporterilor stelişti, promovând valorile şi performanţa clubului Steaua Bucureşti.

 

 

 

 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.