Sportul Studenţesc pleacă în Slovenia

2 iul 2010 55 afişări Liga 1

După un prim stagiu de pregătire la Sovata, studenţii din Regieîncep, din această seară, al doilea cantonament al verii, la Zrečeîn Slovenia. Tibor Selymes va avea la dispoziţie un lot format din28 de jucători, din care nu lipsesc vedetele Dacian Varga şiTiberiu Bălan. De asemenea, lor li se alătură Stelian Stancu, unfost component al "Găştii Nebune". Acesta este liber de contract şiîşi doreşte un angajament în străinătate, dar în cazul în carenicio ofertă nu se va concretiza va semna cu echipa patronată deVasile Şiman.

Faţă de celelalte noi-promovate, foarte active pe piaţatransferurilor, Sportul Studenţesc va miza la revenirea în Liga 1pe omogenitatea lotului care a obţinut promovarea. Cu toate căşansele ca Varga şi Bălan să rămână sub comanda lui Tibor Selymessunt reduse, există totuşi posibilitatea ca cei doi fotbalişti săîmbrace tricoul alb-negru în primele etape, deoarece "fereastra"pentru transferuri stabilită de Comitetul Executiv al FRF seînchide pe 10 septembrie.

În cele două săptămâni de la Zreče, Sportul Studenţesc vadisputa opt partide amicale cu echipe din Slovenia, Bulgaria,Croaţia şi Austria. Chiar dacă programul jocurilor a fost stabilit,acesta poate suferi modificări ulterioare, în funcţie de condiţiilede la faţa locului. Prima partidă de verificare va avea locduminică, 4 iulie.

Mulţumit de tragerea la sorţi

Ieri, după stabilirea ţintarului Ligii I, antrenorul TiborSelymes era mulţumit de programul echipei sale. "A fosto tragere bună, avem un program echilibrat. Niciun meci nu va fiuşor, dar sunt mulţumit că alternăm adversari mai slab cotaţi cupretendente la titlu", a declarat tehncianulSportului.

În prima etapă, Selymes îşi va întâlni fostul coleg de bandă dela naţională, Dorinel Munteanu. "Evident că îl cunoscfoarte bine pe Dorinel. Tocmai de aceea cred că jocul cu OţelulGalaţi va fi foarte, foarte greu. E un antrenor ambiţios, la fel caşi mine. Nu ne interesează decât victoria", a spusSelymes.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.