Sperie Ghencea! Târgu Mureş a pierdut numai un meci din 10 cu Balauru în poartă

15 mai 2011 1490 afişări Liga 1
Sperie Ghencea! Târgu Mureş a pierdut numai un meci din 10 cu Balauru în poartă Sperie Ghencea! Târgu Mureş a pierdut numai un meci din 10 cu Balauru în poartă: "Steaua nu mai e ce a fost"

După Sepsi şi Gabi Mureşan, Sabău aruncă un nou nume înprim-planul Ligii 1: Dragoş Balauru. Goalkeeper-ul de 21 de ani alMureşului s-a impus în faţa experimentaţilor Şteţca şi Dănălache şiface deja vâlvă în Liga I.

În tur, se zbătea în derizoriul Ligii a II-a, la FC Snagov. Îniarnă, "Moţul" l-a ochit şi l-a adus la FCM. Puştiul din Teleormannu a avut nevoie de mai mult de câteva etape pentru a le lua faţalui Şteţca şi Dănălache, portarii cu care ardelenii au promovat în2010. "A fost extrem de greu, am luptat şi am crezut mereu că potsă fac faţă ca titular. Acum începe greul şi o să ţin cu dinţii deşansa aceasta. Vreau să rămân în poartă cât mai mult!", explicăBalauru secretul performanţei de a primi doar 4 goluri în 10partide, având în tot acest răstimp un singur eşec!

Îl areca idol pe Lobonţ
Etapa trecută şi-a îndeplinit un vis al copilăriei. A evoluat înGiuleşti, arenă unde s-a îndrăgostit de spiritul Rapidului şi undel-a transformat în idol pe Lobonţ. Se întâmpla în 1999, anul încare "feroviarii" conduşi de Lucescu senior cucereau al doileatitlu din istorie. "În acel sezon am văzut primele meciuri defotbal pe viu şi am devenit rapidist. Tot de atunci îmi placeLobonţ, pe care am încercat să-l copiez ulterior. A fostexcepţional să apăr chiar pe acel stadion. Am fost calm, încrezătorşi entuziast", mărturiseşte goalkeeper-ul, care, ca un suporterveritabil, le trimite o înţepătură rivalilor din Ghencea. "Vreau sănu iau gol şi cred că pot. Steaua nu mai e ce a fost şi privescmeciul cu seriozitate maximă, la fel cum aş proceda cu Astra,Braşov sau alte echipe din campionat", punctează Balauru, care vada piept luni, în Ghencea, cu trupa lui Olăroiu.

5 victorii, 4 egaluri şi oînfrângere sunt rezultatele FCM-ului cu Balauru în poartă, meciuriîn care a încasat doar 4 goluri

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.