Sorin Cârţu, noul manager general al trupei din Craiova, mesaj clar pentru Mangia: "Devis să vadă în mine ultimul duşman"

11 mar 2019 2935 afişări Liga 1
Sorin Cârţu, noul manager general al trupei din Craiova, mesaj clar pentru Mangia: "Devis să vadă în mine ultimul duşman"

Sorin Cârţu va fi instalat ca manager general al U Craiova, iar fostul mare jucător al oltenilor a explicat care va fi poziţia sa faţă de Devis Mangia, Sorinacio având şi o perioadă de peste 25 de ani ani petrecută pe banca tehnică.

"N-am nicio treabă cu responsabilităţile băncii tehnice. Acum doi ani şi ceva m-am lăsat de antrenorat, nu mai revin niciodată pe banca tehnică, deci Devis să vadă în mine ultimul duşman, deci niciodată nu se pune problema. E ok aşa, cât ne-am întâlnit. Acum o să ne întâlnim mai des. Dar eu am o poziţie administrativă, sunt la dispoziţia şefului meu, patronul Mihai Rotaru. Tot ce înseamnă responsabilităţile tehnice, elogiile şi supărările, sunt la nivelul lui Devis Mangia. Eu vin într-o poziţie nouă pentru mine, n-am fost niciodată într-o poziţie administrativă.

Ar fi bine ca, odată cu întoarcerea mea, să fie bine ca echipa să fie mai aproape ca anul trecut să ia titlul. Anul ăsta eşti aproape pentru câştigarea campionatului. La toate înfrângerile sunt rumori",
a spus Cârţu la Digi Sport.

Oltenii au câştigat meciul cu Astra, desfăşurat duminică seara, 1-0, iar Cârţu vine la club pentru a-şi aduce aportul în îndeplinirea obiectivului echipei: obţinerea laurilor de campioană. "După mine, rezultatele contează cel mai mult şi mai puţin să urmăresc spectaculozitatea. Cam aşa trebuie să se desfăşoare toate, că şi 1-0 îţi aduce 3 puncte, la fel ca 3-0 sau 4-0. Sigur că e spectaculozitatea, dar ce te interesează pe tine sunt obiectivele, cupe europene, campionat sau ce ai. Aşa se îndeplinesc, cu rezultate. Amândouă sunt, de fapt, cele trei echipe în ultimii ani s-au bătut pentru cupe europene, pentru primul loc, Steaua şi CFR, aşa câ sunt adversare cu experienţă şi tenace.

Văd că la CFR atmosfera grea care era la un moment dat s-a diminuat, le merge destul de bine. M-am bucurat pentru ei, Acum nu ştiu dacă mă mai bucur. Poate pentru Alin Minteuan că am lucrat împreună şi e un superbăiat. La Steaua se ştie, nu e nimic nou faţă de anii trecuţi", a mai spus acesta.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.