SITUAŢII ŞOCANTE la Târgu Mureş - Pandurii 2-0. Meciul a fost întrerupt! Fotbaliştii lui Grigoraş au refuzat să iasă de la vestiare. "Joacă tu!" i s-a strigat lui Marius Avram

18 dec 2016 25893 afişări Liga 1
SITUAŢII ŞOCANTE la Târgu Mureş - Pandurii 2-0. Meciul a fost întrerupt! Fotbaliştii lui Grigoraş au refuzat să iasă de la vestiare. "Joacă tu!" i s-a strigat lui Marius Avram

Meciul dintre ASA Târgu Mureş şi Pandurii Târgu Jiu, din Liga 1, a fost abandonat de fotbaliştii oaspeţilor, la scorul de 2-0 pentru gazde. Elevii lui Grigoraş au evoluat în prima repriză, dar au refuzat să dispute şi a doua repriză, din cauza condiţiei în care s-a prezentat terenul de pe Stadionul Trans-Sil. Marius Avram le-a acordat celor de la Pandurii trei minute pentru a ieşi pe gazon, lucru care nu s-a întâmplat, iar meciul a fost întrerupt la 2-0 pentru ASA Târgu Mureş.

Golurile oaspeţilor au fost marcate de Gabriel Mureşan (min. 19) şi Vlad Morar (36). 

UPDATE! Fotbaliştii lui Grigoraş au refuzat să iasă pe terenul impracticabil şi să joace în repriza secundă. Fotbaliştii au purtat discuţii pe tunel cu Marius Avram căruia i s-a strigat "Joacă tu!". "Centralul" a ieşit, în cele din urmă, pe gazon, a pus mingea la centru şi a comunicat că fotbaliştii lui Grigoraş au la dispoziţie trei minute pentru a ieşi de la vestiare. Acest lucru nu s-a petrecut, iar partida a fost întreruptă la 2-0 pentru ASA Târgu Mureş.


Situaţie incredibilă la ASA Târgu Mureş - Pandurii. Lucian Sânmărtean şi Marian Pleaşcă au refuzat să intre pe teren, din cauza terenului îngheţat. Instalaţie de încălzire nu funcţionează la stadionul din Târgu Mureş şi suprafaţa de joc este dezastruoasă.

Imagina dezastrului fotbalului românesc este reflectată cel mai bine de situaţia de la Târgu Mureş, o echipă aflată în prag de desfiinţare, din cauza problemelor financiare. Deşi instalaţia de încălzire este obligatorie la meciurile din Liga 1, stadionul ”Trans-Sil” o are doar pe hârtie. Aşa s-a ajuns în situaţia în care doi jucători au refuzat să intre pe teren, din cauza terenului dezastruos.

Suprafaţa de joc era îngheţată-tun şi arbitrul Marius Avram a luat în considerare inclusiv varianta amânării meciului. Oficialii lui ASA au făcut eforturi considerabile să nu se ajungă la această măsură şi i-au pus pe angajaţii de la stadion să împrăştie pe teren sare de bucătărie.


Sursa foto: Dolce-Sport.ro

De partea cealaltă, şi Pandurii ne-au pus în faţa unei situaţii şocante. Petre Grigoraş n-a putut deplasa un lot de 18 jucători la Târgu Mureş, din cauza problemelor financiare. Practic, nu şi-au permis să plătească deplasare şi cazarea pentru un lot de 18 jucători. Pe foaia de joc au intrat astfel doar 11 titulari plus 4 rezerve.

Însă Lucian Sânmărtea şi Pleaşcă au refuzat să joace, astfel că pe foaia de joc au avut doar două rezerve. Cei doi au refuzat să stea inclusiv pe banca de rezerve, din cauza condiţiilor sub orice critică. Cei doi s-au temut să nu rişte vreo accidentare gravă, în condiţiile în care aproape sigur vor pleca de la Pandurii în această iarnă.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.