Situaţie incredibilă după Rapid-Steaua: un fan a fost amendat de două ori pentru aceeaşi faptă

17 nov 2010 115 afişări Comentează şi tu Liga 1
Situaţie incredibilă după Rapid-Steaua: un fan a fost amendat de două ori pentru aceeaşi faptă Situaţie incredibilă după Rapid-Steaua: un fan a fost amendat de două ori pentru aceeaşi faptă

De cinci zile, fanii Stelei contestă tratamentul la care au fostsupuşi de Jandarmerie pe Giuleşti, la meciul cu Rapid, din CupaRomâniei, după ce aruncaseră cu petarde şi torţe pe teren şi înspectatorii din apropiere. Ieri, pe adresa redacţiei, un fan alroş-albaştrilor a trimis dovezile unui aşa-zis abuz al oamenilor înuniformă.După ce i-au scos în forţă din stadion pe suporteri,jandarmii i-au risipit pe aceştia la secţiile de poliţie dinBucureşti.

Douăamenzi pentru o faptă

Nicolae Cristian Bădescu este numele unui fan în vârstă de 30 deani al Stelei, prezent joia trecută pe stadionul din Giuleşti.Acesta a fost protagonistul unui episod tragicomic pe care-lpovesteşte chiar el. "Grupul în care Jandarmeria m-a încadrat afost dus în parcarea de la Metro, din Militari. Acolo ni s-au şidat amenzile. Eu nu mi-am dat seama exact ce s-a întâmplat.Duminică, mă trezesc cu trei jandarmi la uşă, veniţi să-mi aducăprocesul verbal. M-am şi mirat că se face atâta efort, când suntatâtea lucruri mai importante de rezolvat în ţara asta. Azi (n.r. -ieri) însă, vine un alt echipaj, de patru oameni. Îmi aduseseră altproces verbal", a explicat Bădescu. Practic, acesta a fost amendatde două ori pentru aceeaşi faptă, de doi angajaţi ai Jandarmerieişi cu doi martori diferiţi.

Ce spuneJandarmeria

Contactat de ProSport, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, MariusMilitaru, nu a exclus varianta unei greşeli, dar a avansat şivarianta unei conspiraţii. "Datoria mea e să verific dacă aceleprocese verbale sunt autentice. Până atunci nu mă pot pronunţa,pentru că poate fi vorba de un fals", a explicat Militaru.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.