Situaţie critică la Timişoara! "S-a trăit din banii de la televiziuni, dar sunt cam gata! Avem restanţe către jucători"

6 oct 2015 3399 afişări Liga 1
Situaţie critică la Timişoara! "S-a trăit din banii de la televiziuni, dar sunt cam gata! Avem restanţe către jucători"

Problemele cluburilor din fotbalul românesc sunt o poveste fără sfârşit. Bănăţenii de la ACS Poli Timişoara îşi trec şi ei numele pe lista echipelor care întâmpina dificultăţi financiare.

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a anunţat că echipa se află în situaţie critică în acest moment şi că clubul nu îşi mai poate plăti dările către stat.

"N-am mai dat bani. Avem deja restanţe către jucători, e prima dată. Chiar dacă salariile nu erau foarte mari, aveam siguranţa că se primesc la timp. S-a trăit din banii de televiziune, dar sunt cam gata. Nu se pot plăti datoriile către stat, e o situaţie critică", a declarat Robu pentru TeleNova.

Finanţarea clubului de către autorităţile locale a fost blocată de un control al Curţii de Conturi în urma căruia s-au sesizat o serie de nereguli.

La finalul turului din sezonul regulat, Timişoara se află pe locul 9, cu 14 puncte, la cinci puncte de locurile ce permit accesul în plaf-off.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.