Situaţia lui Dan Petrescu a fost lămurită în direct la TV: "Nu iese niciodată fum fără foc"

29 mai 2018 8981 afişări Liga 1
Situaţia lui Dan Petrescu a fost lămurită în direct la TV: "Nu iese niciodată fum fără foc"

Directorul sportiv al CFR-ului, Bogdan Mara, a ţinut să spună tare şi respicat că Dan Petrescu nu şi-a reziliat contractul, dar un anunţ concret va fi făcut de campioană în zilele următoare, pentru că există oferte pe adresa antrenorului.

"Nu iese niciodată fum fără foc. Dan Petrescu are mai multe oferte. Se discută, dar nu s-a reziliat nimic. Dan Petrescu este în Dubai în acest moment, cu familia lui. Există aceste discuţii despre care s-a scris, dar până astăzi nu s-a reziliat niciun contract. Nici Dan Petrescu n-a semnat vreun contract cu chinezii. Noi încercăm să-l ţinem pe Dan Petrescu la CFR Cluj. În zilele următoare vom anunţa cu siguranţă punctul oficial al clubului. Există oferte şi din Rusia, Arabia pentru Dan Petrescu", a spus Bogdan Mara, pentru Digi Sport.

După ce informaţia conform căreia Dan Petrescu şi-a reziliat contractul cu CFR Cluj a devenit virală, omul care în acte figurează drept acţionarul majoritar al campioanei, Marian Băgăcean, a negat faptul că "Bursucul" ar fi devenit liber de contract: "Poate să fie o chestie reală pe care Dan s-o fi dat sau nu. Am văzut că în presă de şase luni el tot pleacă de la noi. Dan e în concediu acum, ştiu eu ce face el în concediu? Pe noi nu ne-a anunţat că pleacă şi nu am discutat cu niciun alt antrenor. Nu avem nimic reziliat în acest moment. Miercuri seara, din ce ştiu, el se va întoarce la Cluj sau la Bucureşti şi mă voi vedea cu el. Petrescu are biletele cumpărate pentru cele două cantonamente ale verii, de la Braşov şi din Polonia, are cazările pe numele lui. O să vedem ce stabilim după ce se întoarce din concediu. Astăzi încă e antrenorul nostru", a spus Băgăcean, pentru CJSport.ro.

Sosit la Cluj în vara lui 2017, în locul lui Vasile Miriuţă, Dan Petrescu a condus CFR Cluj în 37 de meciuri, obţinând 2,14 puncte/meci. Cu el pe bancă, ardelenii au câştigat 23 de partide, au pierdut doar patru şi au făcut zece egaluri, marcând 57 de goluri şi primind doar 23.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.