Seduşi de Piţi, temători cu Gigi! "Suntem rezervaţi! Sperăm că Piţurcă să nu păţească precum celelalte glorii"

31 iul 2010 15 afişări Liga 1
Seduşi de Piţi, temători cu Gigi! "Suntem rezervaţi! Sperăm că Piţurcă să nu păţească precum celelalte glorii" Seduşi de Piţi, temători cu Gigi! "Suntem rezervaţi! Sperăm că Piţurcă să nu păţească precum celelalte glorii"

Steaua va avea stadionul plin după foarte mult timp. Fanii au fost câştigaţi de noul proiect al lui Piţurcă, dar mai ales de faptul că fostul selecţioner a reuşit să-l pună la respect pe patron. Reprezentantul AISS, Marius Nicolau spune că nu se aştepta ca stadionul să se umple cu Craiova, dar avertizează că antrenorul ar putea avea soarta celorlalte foste glorii: Hagi şi Lăcătuş!

"Nu ne aşteptam să se umple stadionul. Ştiam că venirea lui Piţurcă şi revenirea lui Ienei vor crea emulaţie, dar nu mă aşteptam. Ne bucură pe toţi acest lucru. Noi nu le putem spune fanilor dacă să se manifeste sau nu, ci doar le putem imprima o anumită atitudine. Atitudinea noastră este rezervată, dar dacă spiritul Stelei nu va fi respectat, vom spune acest lucru. La Alba Iulia, suporterii au încurajat echipa non-stop, fără a protesta. Bucuria noastră este rezervată, pentru că ştim ce au păţit fostele glorii care au revenit în Ghencea. Sperăm să nu fie aşa şi cu Piţurcă", a declarat Marius Nicolau la Sport.ro

"Vrem să vedem măcar că echipa joacă"

"Multe lucruri pe care noi le-am cerut au fost făcute: dărâmarea gardurilor sau aducerea fostelor glorii la echipă! Noi, ca suporteri, am vrea să câştigăm tot: şi Cupa României, şi campionatul sau Europa League, dar vrem să vedem măcar o îmbunătăţire a jocului", a mai spus reprezentantul AISS la Sport.ro

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.