Se naşte Unirea Chiajna!

18 dec 2010 88 afişări Liga 1
Se naşte Unirea Chiajna! Se naşte Unirea Chiajna!

Aşa cum Prosport anunţa încă din ediţia de sâmbăta trecută,Dumitru Bucşaru lasă în urmă oraşul Urziceni şi îşi mută echipaceva mai aproape de Bucureşti. La finalul acestei săptămâni,autorităţile din Chiajna au căzut la un acord cu patronul Unirii şidin retur vor găzdui meciurile din Liga I ale vicecampioaneiRomâniei.

Primăria din Chiajna a cumpărat deja 50% din acţiunile echipei dela Dumitru Bucşaru, astfel că echipa, care se va numi UnireaChiajna din vara lui 2011, va fi deţinută în coproprietate. Bucşaruva aduce la Chiajna nu doar echipa şi locul de Liga I, ci şi oparte din cele necesare omologării arenei din localitate pentruprimul eşalon, cum ar fi sistemul video şi cel de turnichete. Departea cealaltă, Chiajna va pune la dispoziţie stadionul, cei maibuni jucători din actualul lot, dar şi antrenorul. Costel Orac vaconduce Unirea din retur, el fiind tehnicianul care a promovatUrziceniul în Liga I, în 2006.

Harababură cunumele

Concordia Chiajna nu va dispărea însă, de ea urmând să"beneficieze" comuna Berceni, care va găzdui din retur meciurile deLiga a II-a ale Concordiei, cu un lot alcătuit din cei mai bunijucători ai echipei locale ACS (Liga a III-a) şi cei rămaşi pedinafară de la Chiajna. Interesant de remarcat este faptul căniciuna dintre echipe nu îşi va schimba numele din cauzaregulamentului care nu permite fuziuni în pauza de iarnă. Aşa căvom avea o situaţie inedită: Unirea Urziceni va juca la Chiajna,Concordia Chiajna la Berceni, iar ACS Berceni la Roşu, acolo undeîşi dispută meciurile Chiajna II.

28 de milioanede euro a încasat, cu aproximaţie, Dumitru Bucşaru de pe urmaUnirii Urziceni. Din aceşti bani nu sunt însă scăzute cheltuielilecu întreţinerea echipei

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.