Scenariu incredibil: "Mitică se va întoarce la LPF! Se vor face noi alegeri şi va câştiga" Cum se poate întâmpla asta

17 nov 2013 41775 afişări Liga 1
Scenariu incredibil: "Mitică se va întoarce la LPF! Se vor face noi alegeri şi va câştiga" Cum se poate întâmpla asta

Gino Iorgulescu a câştigat alegerile de la LPF, dar tot mai mulţi oameni din jurul fenomenului sunt de părere că Dumitru Dragomir va reveni în fruntea Ligii. După ce Marian Iancu a precizat că în opinia sa Mitică va reveni la LPF, acum şi Jean Pădureanu lansează aceeaşi ipoteză.

Fostul preşedinte al Gloriei Bistriţa este de părere că se vor organiza noi alegeri la LPF, iar Dumitru Dragomir va fi reinstalat în fucţia de preşedinte. Gino Iorgulescu va avea de pătimit din pricina transferurilor făcute la Poli Timişoara consideră Pădureanu.

"Mitică se va întoarce la LPF, o să vedeţi. L-au dat jos, dar se vor face alegeri din nou şi tot Mitică va câştiga. Gino are probleme mari cu transferurile jucătorilor la Politehnica Timişoara şi lucrurile nu vor rămâne aşa", a declarat Jean Pădureanu pentru ŞtirideSport.

Iorgulescu a fost audiat vineri de DIICOT, la o zi după ce a câştigat alegerile. Gino Iorgulescu a plecat de la sediul DIICOT după numai o jumătate de oră, timp în care i-au fost prezentate rezultatele unei expertize financiare privitoare la o posibilă evaziune fiscală comisă în 2006.

Ancheta a început în urma unei sesizări făcute de ANAF. În dosar mai sunt implicaţi Florin Ciobanu şi Constantin Iacov.

1 milion de euro este valoarea aproximativă a presupusului prejudiciu creat de Gino Iorgulescu

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.