Scandal la Craiova înaintea primului meci de play-off! Oltenii au emis un comunicat în care îşi exprimă nemulţumirea. Ce i-a indignat pe şefii din Bănie

9 mar 2018 4495 afişări Comentează şi tu Liga 1
Scandal la Craiova înaintea primului meci de play-off! Oltenii au emis un comunicat în care îşi exprimă nemulţumirea. Ce i-a indignat pe şefii din Bănie

Oficialii Universităţii Craiova au emis, vineri, un comunicat de presă în care îşi exprimă vehement nemulţumirea faţă de delegarea arbitrului Alexandru Tudor la meciul din play-off, cu Astra. Oltenii se plâng de faptul că Tudor a "făcut praf" mai multe meciuri ale echipei lui Devis Mangi şi susţin că delegarea sa la partida din Bănie e una inoportună.

Oltenii fac apel la suporteri să vină în număr cât mai mare la stadion pentru "a echilibra raportul de forţe". Doi ani şi jumătate au trecut de la ultima delegare a lui Alexandru Tudor la un meci al Craiovei. Redăm mai jos, integral, comunicatul emis de şefii de la CS Universitatea Craiova:

"Delegarea domnului Tudor la partida cu Astra, un act de sfidare la adresa întregii Oltenii

Am luat act cu indignare şi revoltă de delegarea domnului Alexandru Tudor la primul meci al Universităţii din playoff, chiar la Craiova, cu Astra.

Dl. Tudor a făcut praf mai multe meciuri ale Ştiinţei, influenţând decisiv rezultatul unor partide cruciale, cum ar fi cea jucată cu Steaua în chiar ultimul meci de pe fostul ”Central” (când un penalty inventat de numitul domn arbitru a scos Craiova din competiţie şi a stricat sărbătoarea unei regiuni întregi).

Având în vedere toate aceste antecedente, precum şi numeroasele proteste şi luări de poziţie ale clubului nostru împotriva prestaţiilor domnului arbitru, de-a lungul timpului, considerăm delegarea lui o ofensă la adresa tuturor suporterilor olteni, ba chiar un gest inconştient, dacă ne gândim la ostilitatea cu care va fi primit de un stadion întreg, fapt ce ar putea strica tot spectacolul fotbalistic la care toată lumea (noi, adversarii noştri şi, sperăm, forurile fotbalistice interne) spera.

Reamintim tuturor că oficialii Universităţii, spre deosebire de cei ai rivalilor, au avut mereu poziţii decente şi îngăduitoare la adresa arbitrajelor deseori potrivnice din acest sezon. Pentru că ştim şi admitem că orice om poate să greşească. Doar că sunt şi oameni care greşesc atât de des şi atât de unidirecţional încât, cu tot respectul, nu mai putem avea încredere în probitatea profesională a domnului Tudor.

Nu am cerut şi nu vom cere niciodată tratament preferenţial, cerem doar să fim trataţi corect şi sportiv, iar delegarea de astăzi este (şi ne măsurăm bine cuvintele) o bătaie de joc la adresa fotbalului şi la adresa Universităţii Craiova, în egală măsură"
, se arată în comunicatul emis vineri de olteni.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.