"Salut, Keşeru! Eu sunt Tommy." Atacantul Stelei a avut primul contact cu metodele de antrenament ale lui Neubert

13 ian 2014 10542 afişări Liga 1
"Salut, Keşeru! Eu sunt Tommy." Atacantul Stelei a avut primul contact cu metodele de antrenament ale lui Neubert FOTO: Alexandru Hojda 15 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7946/11892339/2/ale-6717.jpg

Claudiu Keşeru, noua achiziţie a Stelei, a făcut cunoştinţă azi cu metodele de pregătire ale campioanei. Primul antrenament din 2014 pe tărâm spaniol a avut loc la ora 11:00, în Estepona, pe o ploaie uşoară, dar la 15 grade Celsius. Thomas Neubert, preparatorul fizic al Stelei, a fost cel responsabil cu prima parte a şedinţei de pregătire, una bazată exclusiv pe exerciţii de forţă. Exerciţii care l-au solicitat din plin şi pe Claudiu Keşeru, atacantul având nevoie de pauze de hidratare pentru a face faţă cu brio efortului.

Dacă iarna trecută cantonamentul a început cu exerciţii la benzile TRX şi cu greutăţi trase cu hamuri, acum s-a trecut la discuri de 10 kilograme şi bare cu care steliştii au făcut exerciţii pentru umeri.

VEZI ÎN GALERIA FOTO IMAGINI DE LA ANTRENAMENTUL DE ASTĂZI AL STELEI

Gabi Matei, cot la cot cu puştii Grădinaru, Aldea şi Vâlceanu

Revenit la antrenamentele Stelei după o perioadă lungă de inactivitate, Gabi Matei a intrat direct "în pâine", însă a făcut cuplu la exerciţii cu puştii de 16, 17 şi 18 ani ai campioanei. Fundaşul dreapta (foto dreapta, cu spatele) a făcut exerciţii cu Răzvan Grădinaru, Alexandru Aldea şi Robert Vâlceanu, nivelul său fizic fiind încă departe de cel al colegilor săi de la prima echipă.

FOTO: ALEXANDRU HOJDA

 
Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.