Rezultat de criză Dinamo - Unirea Alba Iulia 2-0

28 nov 2009 63 afişări Liga 1
Rezultat de criză Dinamo - Unirea Alba Iulia 2-0 LIVE TEXT Dinamo-Alba Iulia!Tamaş şi N'Doye rezerve, Zicu titular! Vezi echipele!

Meciul cu Unirea Alba Iulia a convins puţinul public căvremurile când Borcea se pregătea de Champions League au apus!Dinamo s-a impus cu 2-0 în faţa unei echipe care nu a mai avutstrălucirea din alte jocuri şi nici puterea de a opune rezistenţăîn faţa unei formaţii în căutare de rezultate.

Schimbări masive în primul "11" al lui Dinamo, după ce mai mulţifotbalişti au sărbătorit împlinirea unui an de la scandalul"Maneaua". Cu petrecăreţii N'Doye şi Tamaş pe bancă, la care s-au adaugat Rus şi Adrian Cristea, Dinamo a părut ca o echipă fărăbusolă în adâncurile junglei. Chiar dacă au reuşit să deschidărepede scorul, prin lovitura liberă executată în minutul 4impecabil de Claudiu Niculescu, roş-albii nu s-au regăsit peparcursul meciului şi au arătat ca o echipă lipsită de idei, demijlocul clasamentului.

Jocul încâlcit din "Ştefan cel Mare" a adus totuşi ctevacertitudini: Zicu îşi doreşte cu orice preţ să plece la altăechipă, tizul lui Kone de la Cluj nu se ridică la nivelul lui Rus, Scarlatache mai are de muncit până să se considere fotbalist, iarDinamo se află într-o criză acută de personalitate, de idei, debani, de jucători profesionişti. Singurul moment de fericire dupăpauză pentru puţinii fani din "Groapă" a fost golul lui MariusNiculae, care a marcat pentru prima dată de la revenirea în echipă,după o acţiune superbă a lui Torje.

Până la urmă, meciul cu Alba Iulia a adus încă trei puncte încontul dinamoviştilor, care se menţin în cursa pentru titlu.


Dinamo: Dolha- Scarlatache, Moţi,Goian, Diabate - Torje, Kone, Boştină, Zicu - Niculescu, AndreiCristea

Rezerve: Curcă, Rus, Niculae, Molinero, Adrian Cristea, N'Doye,Tamaş

Unirea Alba-Iulia: Rotaru -Poverlovic, Dâlbea, Grozav, Vujadinovic, Călin Cristea, IonuţBălan, Veljovic, Florin Dan, Olah,Vitinha

Rezerve: Lasc, Rădoi, Verdeş, Sergiu Costea, Bonacin, Bucurică,Varga.


Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.