Revoluţia continuă! E rândul Prahovei: "Becali George, pleacă din Ghencea!"

22 sep 2009 19 afişări Liga 1
Revoluţia continuă! E rândul Prahovei: "Becali George, pleacă din Ghencea!" Revoluţia continuă! E rândul Prahovei: "Becali George, pleacă din Ghencea!"

Nu trece ziua şi apare încă o zonă pe harta contestării lui Becali de către suporterii Stelei. Cu toate că e convins de existenţa a doar "câteva sute de drogaţi şi vagabonzi", evidenţa îl contrazice pe reprezentantul României în Parlamentul European.

Ieri a fost Vrancea şi Zalău, azi a fost Râmnicu Vâlcea. Cu toate acestea, revoluţia stelistă continuă şi judeţul Prahova s-a înscris şi el pe lista zonelor care nu-l mai doresc pe latifundiar la Steaua.Prahovenii care ţin cu Steaua au postat şi ei un mesaj la intrarea în judeţul lor, cu un mesaj clar pentru Becali: "Becali George Pleacă din Ghencea, Steaua nu este a ta!".

Reamintim că tot ieri s-a înregistrat o premieră în conflictul cu Becali, acesta fiind constestat de suporterii Stelei chiar în timpul unei emisiuni televizate, postând mesajul "Vinde Steaua" chiar în faţa europarlamentarului.

Sursa foto: fcsteaua.ro

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.