Revenire de senzaţie în Liga 1. Condescu vine cu sponsorii după el să salveze un club de tradiţie din România

6 dec 2014 19358 afişări Liga 1
Revenire de senzaţie în Liga 1. Condescu vine cu sponsorii după el să salveze un club de tradiţie din România

Lucrurile sunt departe de a se clarifica la echipa de fotbal Pandurii, după rezultatele destul de slabe înregistrate de formaţia lui Petre Grigoraş. După ce preşedintele Mihai Prunariu şi-a dat demisia, cei din Consiliul de Administraţie iau în calcul tot mai serios ca Marin Condescu să revină la club. Ceea ce ar însemna sigur şi îndepărtarea lui Grigoraş de la echipă, tehnician care a fost demis de Condescu şi în sezonul trecut.

Se retrage CEO?

Revenirea fostului conducător e agreată pentru că odată cu acesta la echipă vor veni şi mai mulţi sponsori. Pandurii nu stă deloc bine din punct de vedere financiar, după ce Complexul Energetic Oltenia, principalul sponsor, se confruntă cu probleme grave şi chiar i-au fost blocate conturile de către ANAF. Mai mult, se pare că CEO e pe cale să aibă soarta combinatului Oltchim, adică să fie închis.

Toate aceste decizii se vor lua cât de curând, după încheierea actualului tur de campionat.  Înaintea meciului de sâmbătă cu Rapid, formaţia Pandurii ocupa locul 14 în clasament, cu 15 puncte.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.