Reunire săracă în jucători noi la ACS Poli! Ionuţ Popa a fost pus pe urări pentru cei de la ANAF. Antrenorul a trimis "săgeţi" şi către concitadinele ASU Poli şi Ripensia

4 ian 2018 3363 afişări Liga 1
Reunire săracă în jucători noi la ACS Poli! Ionuţ Popa a fost pus pe urări pentru cei de la ANAF. Antrenorul a trimis "săgeţi" şi către concitadinele ASU Poli şi Ripensia Reunire ACS Poli. Foto: Sebastian TĂTARU (Mediafax foto)
GALERIE (21 de imagini) VEZI GALERIA
  • Printre cei mai harnici la reuniri, dar cu încurcături la vizita medicală şi fără lucruri concretizate în ceea ce priveşte transferurile, ACS Poli a reluat, joi, pregătirile pentru partea a doua a sezonului Ligii 1.
  • Singura noutate concretă din lot a fost revenirea atacantului Alexandru Popovici.
  • De dimineaţă, fotbaliştii Timişoarei au avut mici încurcături cu vizita medicală, mutată de medicul echipei.
  • La început de an, Ionuţ Popa vrea un fundaş central, un mijlocaş şi un atacant şi a trimis câteva aluzii spre concitadinele de Liga a 2-a, dar a şi făcut o urare celor de la ANAF.

Alexandru Popovici va reveni mai mult ca sigur la Poli după ce a jucat jumătate de an în Azerbaidjan, la FC Sabeil, dar clubul mai negociază cu un atacant stranier. De asemenea, Ionuţ Popa mai vrea un mijlocaş, dar şi un fundaş central de picior stâng din naţionala Tunisiei.

Timişoara s-a reunit devreme, iar Popa spune că a decis astfel, pentru a avea un ciclu complet de pregătire. ”Eu sunt adeptul pregătirii fiziologice şi am nevoi de cel puţin cinci săptămâni. Dacă nu, eu nu pot garanta că e pregătită echipa. Vreau să facem o echipă a Universităţii, a primăriei, a Consiliului Judeţean, care şi ei fac din ONG. Nu a mea şi a lui Robu. Vreau să facem echipa oraşului”, a spus antrenorul.

La reunire a venit şi Valentin Creţu, dar tehnicianul a lăsat să se înţeleagă că nu l-ar mai dori, mai ales că a şi depus memoriu.

Popa le acuză pe ASU Poli şi Ripensia de lipsă de "cooperare"

Antrenorul ar vrea să îi ia pe Mediop şi Zaluschi de la Ripensia, dar lucrurile par să fi intrat în impas. Cu roş-galbenii vor juca amical cei din prima ligă, care ar fi dorit un meci şi cu echipa suporterilor, ASU Poli, dar au fost refuzaţi.

”Aici observ că trebuie să te rogi de o echipă sau alta. Am vrut să jucăm amicale cu ASU. După mine e anormal să jucăm între noi. Dar văd că nu vrea nimeni, aşa duşmănoşi sunt. Vă promitem că nu îi batem rău. Ei au refuzat”, a spus Popa.

Antenorul a vrut amical şi cu UTA, dar programul arădenilor nu a permis asta. ”Am discutat cu antrenorul lor, care mi-a fost jucător. Cu preşedintele lor am vorbit. Vorbisem pentru data de 20, dar ei atunci vin din cantonament şi joacă cu Gloria Cermei”, a mai adăugat tehnicianul Popa, stabilit în Arad.

Încurcături cu vizita medicală

Fotbaliştii de la Poli urmau să facă vizita medicală joi şi vineri, la Policlinica sportivă. În ultima clipă, medicul echipei, iranianul Ahmadi Teymoor, a schimbat locaţia vizitei la o policlinică privată. Antrenorul spune că îi iartă ”scăparea”. ”S-a schimbat vizita din cauza doctorului. El este un tip din Iran, socotit bănăţean. Eu îl înţeleg şi îi accept problemele, care sunt simpatice”, a comentat antrenorul despre cele întâmplate.

Sorcova pentru ANAF

Poli are de achitat lunar mulţi bani la ANAF, iar Popa a ţinut să le facă o urare. ”Vreau să fac o urare ANAF-ului Timiş, care va lua premiul de exigenţă: sănătate, la mulţi ani, să vă bucuraţi de bani, cum ne-am bucurat de bani când în vară, aţi fost primii din ţară, când la Ligă aţi făcut cesiune şi toţi banii de la Poli i-aţi luat”, a mai comentat antrenorul.

Luni, echipa pleacă în cantonament la Poiana Braşov.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.