Reunire cu surprize: 8 copii la primul antrenament al anului! Un jucător este dispus să renunţe la bani ca să ajute echipa: "Rămân cel puţin până în vară"

10 ian 2013 5118 afişări Liga 1
Reunire cu surprize: 8 copii la primul antrenament al anului! Un jucător este dispus să renunţe la bani ca să ajute echipa: "Rămân cel puţin până în vară" Reunire cu surprize

Jucătorii care vor să plece din Giuleşti trebuie să aştepte până pe 15 ianuarie pentru a discuta cu administratorul judiciar, care se află în concediu

Incertitudinea din Giuleşti continuă. Cu doar o zi înaintea reunirii, Marian Rada (foto) nu ştie pe ce jucători se poate baza pentru retur.

Tehnicianul rapidist se teme că nu i-au mai rămas prea mulţi fotbalişti din lotul care a încheiat anul trecut şi, ca o măsură de precauţie, a chemat astăzi la reunire şi opt jucători de la echipa a doua. "Nu ştiu ce jucători se vor prezenta la reunire, pentru că nu am vorbit cu ei. Pentru detalii, trebuie să-i sunaţi pe cei din conducerea clubului. Eu am chemat opt băieţi de la echipa a doua, care vor participa la primele antrenamente", a declarat Marian Rada pentru ProSport. Însă, preşedintele executiv, Constantin Zotta, care şi-a dat demisia în decembrie, se află în preaviz, iar în acest moment deciziile la echipă sunt luate de administratorul judiciar, Cristina Andronache. Şi aici e o problemă, asta pentru că doamna Andronache va reveni la club pe 15 ianuarie, atunci când îşi va încheia vacanţa. Astfel, jucătorii care vor să-şi rezilieze contractele cu Rapid, sunt obligaţi să aibă o discuţie cu administratorul judiciar, acesta fiind singurul care decide în acest moment în Giuleşti.

"Vreau să rămân la Rapid"
Pe de altă parte, Paul Codrea şi-a manifestat intenţia de a continua în Giuleşti şi se va prezenta mâine la reunire. "Eu sunt dispus să rămân la Rapid, cel puţin până în vară. Vreau să discut cu cineva din conducerea clubului şi să ştiu ce se va întâmpla începând cu 10 ianuarie. Dacă va fi un proiect bun, sunt dispus să renunţ şi la o parte din bani pentru a continua în Giuleşti", a declarat Codrea. De asemenea, Dorin Goga va fi şi el prezent astăzi la reunire şi aşteaptă să aibă o discuţie cu cei din conducerea clubului.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.