Replică dură a lui Gabi Iancu pentru şefii lui FC Viitorul: "Eu am vrut să plec de acolo! Au vrut să mă ţină legat de contract expirat"

18 oct 2017 3938 afişări Liga 1
Replică dură a lui Gabi Iancu pentru şefii lui FC Viitorul: "Eu am vrut să plec de acolo! Au vrut să mă ţină legat de contract expirat"

Gabi Iancu i-a oferit o replică lui Cristi Bivolaru, care a declarat la ProSport LIVE că fotbalistul n-a profitat de şansa pe care i-a oferit-o Gică Hagi. În prezent la Termalica, în Polonia, Iancu are o altă versiune a situaţiei pe care a avut-o la Viitorul.

Iancu a revenit la Viitorul după experienţa nereuşită la FCSB, însă n-a reuşit nici aici să impresioneze. Astfel că în vară a plecat de la echipa lui Gică Hagi. Cristi Bivolaru a explicat la ProSport LIVE că Gică Hagi a rămas dezamăgit de atitudinea mijlocaşului de 23 de ani şi a ales să nu-i mai prelungească înţelegerea.

Însă Gabi Iancu spune că el este cel care n-a mai vrut să continue la Viitorul. Fostul jucător al FCSB-ului spune că a rămas dezamăgit de felul în care a fost tratat în finalul sezonului trecut: ”Nu cred că este treaba domnului Bivolaru unde m-am transferat eu. Nu ştie dumnealui detalii despre ofertele pe care le-am avut eu şi ce am făcut eu în perioada de transferuri.

Cât despre plecarea de la Viitorul, pot să vă spun un singur lucru: eu am ales să plec! A fost dorinţa mea să plec! Nu am mai dorit să mai stau pentru că nu mi-a plăcut ce s-a întâmplat în play-off şi cum am fost tratat”, a declarat Gabi Iancu pentru DigiSport.

Jucătorul de 23 de ani mai spune şi că Viitorul a încercat să înregistreze la LPF un contract expirat, deoarece nu voiau să-l lase să plece: ”Ei şi-ar fi dorit ca eu să continui şi în momentul în care i-am anunţat că vreau să plec s-au dus să înregistreze la Ligă un contract de prelungire, pe care l-am făcut când am semnat cu ei la începutul sezonului. Dar, acel contract nu este valabil dacă nu-l duci în 45 de zile de la semnarea lui. La finalul sezonului, după ce i-am anunţat că plec, nu mi-au răspuns la telefon vreo 10 zile. Au vrut să ma ţină legat cu acel contract”.

Gabi Iancu este legitimat în prezent la Termalica, penultimul loc în prima ligă din Polonia. A jucat însă aici doar 35 de minute în două partide, timp în care a marcat un gol.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.