Regie ca la Hollywood! Planul DIABOLIC prin care Ana Maria Prodan a reuşit să o ţină pe "U" la Cluj: "Ce s-a întâmplat până azi i se datorează! Le mulţumim fanilor"

3 sep 2012 17317 afişări Liga 1
Regie ca la Hollywood! Planul DIABOLIC prin care Ana Maria Prodan a reuşit să o ţină pe "U" la Cluj: "Ce s-a întâmplat până azi i se datorează! Le mulţumim fanilor" Regie ca la Hollywood! Planul DIABOLIC prin care Ana Maria Prodan a reuşit să o ţină pe "U" la Cluj: "Ce s-a întâmplat până azi i se datorează"

Frământările de la nivelul conducerii Universităţii Cluj îşi arată şi primele efecte, din fericire unele pozitive pentru echipa condusă de Ana Maria Prodan. După ce şefa "şepcilor roşii" a anunţat că va muta echipa la Buzău dacă autorităţile locale nu îşi vor acorda sprijinul, edilii au oferit promisiuni că lucrurile vor sta altfel de acum încolo, astfel că singura conducătoare de club din fotbalul românesc a renunţat la demers. Încântat de rezultatul presiunilor, directorul sportiv Aurelian Băbuţan a dezvăluit că totul, de la tentativa de mutare a echipei în alt oraş şi până la protestele fanilor, a fost un scenariu gândit pentru a forţa mâna autorităţilor.

"Poate s-a înţeles greşit sau se doreşte dezbinarea noastra din interior. Eu, Dulca, antrenorii secunzi şi preşedintele Anamaria Prodan suntem o echipă. Am venit împreună la Universitatea Cluj să facem performanţă. Antrenorul Dulca este adus de Anamaria Prodan. Nu avem cum să fim dezbinaţi. Formăm o echipă indestructibilă, care îşi arată valoarea prin punctele obţinute pe teren şi prin lupta îndârjită de a salva aceasta echipă frumoasă. Nu suntem mercenari, suntem luptători.

Preşedintele Prodan este alături de noi şi tot ceea ce s-a întâmplat până astăzi la echipă i se datorează. Nu putem să fim puternici individual, suntem puternici în echipă, începând de la jucători şi terminând cu omul care spală echipamentul. Lupta preşedintelui Prodan este împărtăşită de noi toţi. Ne dorim mult prea mult să învingem şi să rămânem acasă la Cluj. Soluţiile disperate au scos lumea în stradă. Ăsta era scopul nostru. Să aducem lumea alături de noi şi să demonstrăm că Universitatea are valoare şi cei mai mulţi fani din ţară. Ne-a fost greu la început deoarece nu am fost înţeleşi, am fost priviţi cu suspiciune. În timp am luptat cu toate mijloacele, cu riscul de a fi înjuraţi să rămânem în locul nostru.

Mulţumim tuturor celor care ne-au susţinut. Probabil acum au înţeles şi fanii lupta noastră şi a preşedintelui nostru şi ni s-au alăturat. Universitatea merită ajutată acum, în cele mai grele clipe. Împreună reuşim!"
, a spus Băbuţan.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.