Reghecampf pregăteşte următorul nivel. Antrenorul Stelei vorbeşte pe larg despre planurile de viitor, ţintele sale şi politica de transferuri! Ce adversar vrea în Europa

13 dec 2012 7644 afişări Liga 1
Reghecampf pregăteşte următorul nivel. Antrenorul Stelei vorbeşte pe larg despre planurile de viitor, ţintele sale şi politica de transferuri! Ce adversar vrea în Europa no title

Laurenţiu Reghemcapf a dezvăluit la DigiSport o parte din planurile pe care le are pentru această pauză competiţională. Antrenorul Stelei spune că se lucrează intens la lista cu posibile transferuri, iar în perioada următoare vor porni negocierile. Aşa cum se poartă la cluburile profesioniste, Reghe lucrează deja la viitorul Stelei, iar accentul este pus pe jucătorii tineri, care au ocazia să crească alături de numele deja consacrate din echipă.

Reghecampf a recunoscut că şi Alibec este un jucător despre care s-a discutat, aşa cum ProSport a anunţat. Despre transferul lui Maxim, Reghecampf susţine că jucătorul are nevoie în acest moment al carierei de o echipă mare, care să-l ajute să urce în valoare.

Iată cele mai importante idei expuse de Laurenţiu Reghecampf:

Despre Rui Duarte ►N-a fost o problemă între mine şi patron pe tema Rui Duarte. Eu am aşteptat să se termine turul, pentru că nu era drept faţă de cei care erau în lot. Avem mai mulţi jucători pe listă. Deocamdată, noi avem jucători mult mai importanţi pe listă decât Rui Duarte. El este un jucător bun, cu cifre bune, dar trebuie să facă un control, trebuie să facă nişte teste. Avem exemple în trecut, când Dănănae a venit după o accidentare şi n-a dat randament. Într-adevăr, patronul vrea să-i pună aceste clauze în contractul lui Rui Duarte, dar nu poţi să pui asemenea clauze în contractul unui jucător. Când semnezi cu un jucător străin, nu te joci. Dacă reuşim să semnăm cu Rui Duarte, cu siguranţă pe 7 ianuarie va fi la vizita medicală. Dacă nu se va prezenta, va înţelege că a semnat cu Steaua. Mai avem variante pentru postul de fundaş dreapta, şi din ţară, şi din străinătate.

Maftei - bun, dar nu de Steaua►Maftei este un jucător foarte bun, mie mi-a plăcut foarte mult, dar el s-a declarat anti-Steaua. Noi ne dorim foarte mult un atacant, ne dorim foarte mult un mijlocaş în spatele atacantului.

Steliştii, pauză totală timp de 10 zile ►Jucătorilor le-am interzis să facă antrenamente până pe 22, pentru că a fost o perioadă foarte încărcată. Este o perioadă de repaus total, au 10 zile libere. Nu cred că e o mare problemă dacă jucătorii ies în oraş cu prietenii să bea ceva, pe asta o fac şi jucătorii mari.

Chima, fructul interzis ►Eu nu garantez pentru niciun jucători, dar noi am discutat despre Chima, l-am simţit când am jucat contra lor, consider că este un atacant foarte fotbalist. Consider că noi am creşte foarte mult dacă l-am lua. Dar este greu, pentru că cei de la Molde cer mult. Pe mine nu mă deranjează că patronul cere părere despre Chima, când vine vorba despre bani, dumnealui are ultimul cuvânt. Noi, dacă nu reuşim să aducem alţi jucători de valoare pe poziţia de atacant, Adi Rocha trebuie să se prezinte la vizita medicală. Dar dacă patronul vrea să plece, asta este.

Se poate şi fără Maxim ►Nu este niciun fel de problemă dacă nu-l luăm pe Alex Maxim. Eu consider că este foarte important pentru el să ajungă în acest moment la Steaua. Este un pas foarte mare pe care l-ar face Maxim, pentru că are ocazia să joace într-o echipă foarte bună, alături de care poate să crească.

Avertisment pentru viitorii jucători ai Stelei ► Noi trebuie să vorbim foarte mult despre jucătorii pe care îi avem, pentru că avem jucători de mare valoare. Oricine ar veni la Steaua în perioada următoare, va fi foarte dificil pentru acei jucători. Vor avea foarte mult de muncă, pentru că jucătorii de la Steaua au demonstrat că au valoare. Orice jucător care va veni la Steaua, trebuie să muncească de două ori mai mult.

Fotbaliştii cunoscuţit, greu de adus ►Este foarte dificil să aducem un jucător cu nume, un jucător exponenţial. Noi putem să luăm jucători gen Wesley, care a explodat la final de carieră în România. Kapetanos este jucătorul lui CFR, nu pot să vorbesc despre el. Uite, de exemplu, eu consider că un jucător ca Diego poate face diferenţa, a luat Europa League, a fost la Wolfsburg şi Atletico Madrid, dar nu poţi să iei un asemenea jucător.

Miza pe tineri şi interesul pentru Alibec ►Mai bine iei un jucător precum e Iancu, care are 18 ani, care are execuţie, acest jucător poate creşte foarte mult în 6 luni. Eu nu-mi doresc jucători la final de carieră. Este foarte uşor să creşti un jucător la Steaua când ai rezultate, pentru că echipa îl trage după ea. Şi Alibec este un jucător interesant. Una este să joci la Viitorul sau la Pandurii, alta este să joci pentru Steaua. Aici ai presiune, aici ai 10 televiziuni pe capul tău, aici ai un patron ca Gigi Becali. Este foarte greu.

Reghe vrea adversar cu nume în primăvara europen ►În Europa League mi-aş dori foarte mult să picăm cu o echipă mare, chiar şi cu Atletico Madrid, eu consider că dacă trecem de 16-imi putem ajunge în semifinale. Este mai greu să joci contra unor echipe ca BATE, Dinamo Kiev sau Dnepr, decât să joci cu Atletico.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.