Reghe ştie cu ce material lucrează la Craiova: "Avem valori, n-avem echipă"

5 apr 2011 728 afişări Liga 1
Reghe ştie cu ce material lucrează la Craiova: "Avem valori, n-avem echipă" "Avem valori, n-avem echipă"

Laurenţiu Reghecampf şi-a intrat de ieri în rol. A semnat pânăla finalul sezonului cu opţiune pentru încă doi ani, a condusantrenamentul şi a promis că va disciplina lotul.

Laurenţiu Reghecampf crede că are soluţia ieşirii Ştiinţei dincriză. "Când am venit eu anul trecut, pentru ultimele douăetape, situaţia era mai disperată. Spiritul de echipă lipseşte.Avem valori, dar individual, nu avem o echipă. Nu avem prea multtimp, nu pot să vin acum să spun că sunt Mesia, să fac totul, darechipa va arăta altfel, sunt sigur că va avea altă faţă şi altăatitudine. Vom lucra la psihicul jucătorilor. E timpul să mai jucămşi fotbal", a spus Reghecampf. Acesta a dat asigurări căla echipă nu vor mai fi acte de indisciplină: "Cât timp voifi eu aici, nu vor mai fi probleme de indisciplină, indiferent denumele jucătorului. Am discutat deja cu ei şi cu Adrian Mititelu.Echipa se va face la antrenament. Dacă cineva nu va fi pregătit100% la antrenamente, nu are cum să fie nici înmeci".

Napoli,director tehnic
Chiar dacă Nicolo Napoli afost demis şi înlocuit cu Reghecampf, italianul va rămâne laUniversitatea. Acesta a fost chiar promovat în organigramaclubului, urmând a fi director tehnic. Contractul lui Napoli cuŞtiinţa expiră la finalul actualei ediţii de campionat.


În momentul când intri pe teren şi nu există unitate degrup, nu poţi bate nicio echipă de Divizia B
Laurenţiu Reghecampf, antrenor U Craiova

Tradiţia echipei o să-i oblige pejucători. Nu se poate să ai rezultate fără muncă

Laurenţiu Reghecampf, antrenor U Craiova

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.