Reghe e supersonic pe lângă adversarii săi! Doar Hizo şi Grigoraş ţin pasul! Câte puncte ar mai putea aduna Steaua până la final! Rivalele se uită cu spaimă

11 nov 2012 4251 afişări Liga 1
Reghe e supersonic pe lângă adversarii săi! Doar Hizo şi Grigoraş ţin pasul! Câte puncte ar mai putea aduna Steaua până la final! Rivalele se uită cu spaimă Reghe e supersonic pe lângă adversarii săi! Doar Hizo şi Grigoraş ţin pasul cu el!

Laurenţiu Reghecampf a reuşit un tur de campionat cum demult Steaua n-a mai avut. Fără meciul cu Viitorul, gruparea din Ghencea se află pe prima poziţie şi are un avantaj confortabil faţă de locurile 2 şi 3 (câte 7 puncte diferenţă) şi foarte lejer faţă de echipele considerate la începutul campionatului favorite la titlu: CFR Cluj (13 puncte), Dinamo (13 puncte) şi Rapid (15 puncte).

Reghecampf are o medie impresionantă de puncte pe meci, 2.5, iar dacă va păstra trendul, diferenţa la finalul campionatului faţă de locul 2 ar putea fi compleşitoare. Următorii antrenori în topul celor mai multe puncte pe meci sunt Viorel Hizo (2.16 puncte pe meci) şi Petre Grigoraş (1.93 puncte pe meci).

Practic, dacă Reghe îşi păstrează media şi-n partea a doua a campionatului, dintr-un calcul simplu reise că din cele 20 de meciuri pe care le mai are de jucat în Liga I ar aduna nu mai puţin de 50 de puncte. Pe locul 2 ar putea fi Viorel Hizo, care din cele 19 partide pe care le mai are până la final ar putea scoate încă aproximativ 41 de puncte. Grigoraş ar urma să strângă încă aproximativ 38-39 de puncte, dacă va Pandurii vor avea evoluţii ca cele de până acum.

Aici au fost luaţi în calcul antrenorii care sunt de cel puţin 5 etape la actualele lor echipe. Bineînţeles, statistica ar putea suferi modificări, deoarece Paulo Sergio (CFR) şi Valentin Sinescu (Astra) n-au fost luaţi în considerare, având în vedere că n-au adunat încă 5 meciuri în Liga I. În plus, parcursul echipelor va fi influenţat de elemente precum forma de moment sau plecarea înlocuirea unor antrenori.

Topul antrenorilor cu cea mai bună medie de puncte pe meci. Au fost luaţi în considerare tehnicienii care au cel puţin 5 meciuri la echipele lor:

Laurenţiu Reghecampf - 14 meciuri - 2.5 puncte pe meci

Viorel Hizo - 6 meciuri - 2.16 puncte pe meci

Petre Grigoraş - 14 meciuri - 1.93 puncte pe meci

Dario Bonetti - 15 meciuri - 1.57 puncte pe meci

Ilie Stan - 1.43 puncte pe meci

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.