Rednic şi "revoluţia" de la Dinamo: zece jucători, OUT! Planul prin care "Puriul" vrea să repună clubul pe picioare

14 oct 2018 24709 afişări Liga 1
Rednic şi "revoluţia" de la Dinamo: zece jucători, OUT! Planul prin care "Puriul" vrea să repună clubul pe picioare

Mircea Rednic (56 de ani) l-a convins pe Ionuţ Negoiţă să-i dea control total la Dinamo, iar în iarnă "Puriul" e aşteptat să "cureţe" lotul şi să pună în aplicare strategia care a funcţionat de minune în ultimul mandat.

În stagiunea 2015/2016, Rednic a reuşit să aducă în Ştefan cel Mare străini valoroşi din postura de liber de contract, iar Dinamo a încasat, apoi, sume frumoase de pe urma unor nume precum Gnohere, Puljic, Palic sau Mevlja, toţi convinşi de antrenor, prin fiica-impresar Luana, să ia drumul României.

La doi ani distanţă, Rednic a bătut din nou palma cu Negoiţă, cel cu care nu voia să mai colaboreze după experienţa din trecut, iar planul fostului fundaş e la fel de simplu. În iarnă, va încerca să atragă la Dinamo jucători ieftini sau liberi de contract, pe care să-i facă să joace cât mai bine şi, ulterior, clubul să-i poată vinde în străinătate contra unor sume de bani care să permită, în viitor, construirea unei echipe puternice.

Antrenat în trecut de Rednic, Ianis Zicu ştie strategia noului tehnician de la Dinamo şi anunţă că iarna va veni cu schimbări majore la echipa din Ştefan cel Mare, aflată acum doar pe locul care duce la barajul de menţinere în Liga 1: "Vă spun eu. Domnul Rednic va merge până în iarnă cu lotul pe care-l are, apoi va schimba cel puţin zece jucători. Fiind un antrenor cu experienţă, va evalua lotul şi îşi va asuma totul din iarnă încolo", a spus fostul mijlocaş, sâmbătă seară, la Digi Sport.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.