Rednic îi răspunde lui Marica: "E decizia lui să meargă la Steaua! Nu e adevărat că n-a fost contactat." De ce nu a luat Dinamo în calcul aducerea lui Mutu

20 ian 2016 9686 afişări Liga 1
Rednic îi răspunde lui Marica: "E decizia lui să meargă la Steaua! Nu e adevărat că n-a fost contactat." De ce nu a luat Dinamo în calcul aducerea lui Mutu

Lotul echipei Dinamo a plecat astăzi spre Cipru, acolo unde elevii lui Mircea Rednic vor efectua un cantonament de două săptămâni.

La plecare, Mircea Rednic a vorbit şi despre transferul lui Ciprian Marica la Steaua. Rednic i-a răspuns atacantului, care în cursul zilei de miercuri declarase că singurul contact pe care l-a avut cu Dinamo a constat într-o discuţie pe WhatsApp, după ce îşi dăduse deja acordul să meargă la Steaua.

"Nu vreau să comentez, e decizia lui, a ales să meargă la Steaua. Nu e adevărat că nu l-a contactat nimeni de la Dinamo. Dar eu sunt preocupat acum de jucătorii mei. Mă bucur că în perioada asta antrenamentele au mers bine. Acum urmează jocurile şi sper ca jucătorii care au venit să se integreze. Nu mă interesează ce transferuri au făcut celelalte echipe. Eu ştiu de ce jucători am nevoie", a spus Rednic, care a vorbit şi despre trecerea lui Adrian Mutu la ASA Târgu Mureş, precizând că vârful de 37 de ani nu s-a aflat pe lista sa de transferuri: "Pe Mutu mi l-aş fi dorit acum 5-6-7 ani, nu acum. Noi avem un alt proiect, dăm credit tinerilor talentaţi pe care îi avem în curte, chiar dacă Mutu a fost şi rămâne un jucător foarte bun".

Ce a declarat Marica

  • "Eu nu mint. Am fost jignit că sunt trădător. Nu m-a contactat nimeni de la Dinamo. M-am întâlnit cu Cornel Dinu cu o seară înainte să semnez. Dimineaţa, am primit un mesaj pe WhatsApp cu oferta lui Dinamo. Respect clubul Dinamo, dar e lipsă totală de profesionalism. Lucrurile nu au fost serioase. A fost o oferta facută de ochii lumii", a spus Marica într-o conferinţă de presă ţinută în cantonamentul din Antalya.

În cadrul cantonamentul din Limassol, Cipru, care se va încheia la 3 februarie, echipa Dinamo Bucureşti va susţine şi patru meciuri de pregătire, după cum urmează:

23 ianuarie, ora 15.00, Yermasoyia: Dinamo – Shijiazhuang (China);

26 ianuarie, ora 15.00, Pyrgos: Dinamo – Aris Limassol (Cipru);

28 ianuarie, ora 15.00: Dinamo – FK Ural (Rusia);

1 februarie, ora 15.00: Dinamo – Ruch Chorzow (Polonia).

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.