Rednic acuză deschis o "cooperativă" a FCSB: "Becali vrea alte echipe în play-off, cu care are amicale". Puriul e dispus să facă pariu că latifundiarul nu ia titlul nici în acest sezon

19 dec 2018 8433 afişări Liga 1
Rednic acuză deschis o "cooperativă" a FCSB: "Becali vrea alte echipe în play-off, cu care are amicale". Puriul e dispus să facă pariu că latifundiarul nu ia titlul nici în acest sezon

Mircea Rednic a făcut miercuri, într-o conferinţă de presă, prima referire directă la faptul că FC FCSB ar disputa meciuri "amicale" cu câteva echipe din Liga 1, pe care Gigi Becali le şi preferă, din acest motiv, în play-off. Antrenorul de la Dinamo a răspuns astfel atacurilor lansate de latifundiar, care deschisese "focul" fără avertisment, spunând că e dispus să parieze că "roş-albii" nu intră în play-off. 

"E haios Becali, dar trebuia să o facă la început (n.r. - să propună pariul), nu acum. A aşteptat atâtea etape... Accept, dar nu în condiţiile lui, ci el să pună 100.000 de euro şi eu 10.000. Totul cu o condiţie, ca banii să se dea la adăposturile de câini. Şi mai fac un pariu eu acum: că nu ia campionatul nici anul ăsta! Ei vor să aibă în play-off echipe din astea, cu meciuri amicale...", a declarat Mircea Rednic.

Afirmaţia antrenorului de la Dinamo pare o aluzie destul de străvezie la meciurile câştigate în serie de FC FCSB cu echipe precum Botoşani şi Viitorul.

Totul a plecat după ce Becali a anunţat că Dinamo nu va ajunge în play-off şi că pune un milion de euro pariu că roş-albii nu-şi vor atinge acest obiectiv. Elevii lui Rednic sunt acum pe locul 11 în Liga 1, cu 22 de puncte, la şase distanţă de Astra, ocupanta poziţiei a şasea.

"Păi, cum, n-au cum. Trebuie să scoată patru echipe. Sepsi are acum 8 puncte faţă de Dinamo, Astra are şase, Mediaş are şase iar Iaşiul are cinci peste Dinamo. Păi, cum să poată în aceste condiţii să se mai califice Dinamo? N-are cum. Hai, domn'ne, că e ceva... Aş paria un milion de euro contra o mie de euro", a spus Becali, la Digi Sport.

Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine al FCSB, a intervenit şi el: "Aş risca o mie!". Becali şi-a dat seama şi a remediat: "Aş risca, dar nu o mie contra a un milion de euro, pentru că atunci ar fi foarte mulţi care ar paria. Nu, plus că trebuie să câştig şi eu ceva. Aş paria un milion de euro contra a 100.000 de euro. Sau mă bag pe o paritate unu la 10 cu oricine, indiferent de sumă...Da, îl aştept şi pe Rednic! Să pună banii".
 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.