Reacţia patronului lui Sepsi după ce echipa nu a câştigat niciun meci în play-off: "În ultimele zile am constatat o nemulţumire cu privire la performanţele echipei"

12 apr 2019 2430 afişări Liga 1
Reacţia patronului lui Sepsi după ce echipa nu a câştigat niciun meci în play-off: "În ultimele zile am constatat o nemulţumire cu privire la performanţele echipei"

Patronul lui Sepsi OSK, Laszlo Dioszegi, a transmis un mesaj, în condiţiile în care echipa sa nu a reuşit nicio victorie în play-off, fiind pe ultimul loc. Omu cu banii de la Sfântu Gheorghe a îndemnat la calm şi a susţinut că performanţa de a ajunge în play-off e una importantă. 

“Dragi prieteni ai fotbalului

În ultimele zile am constatat o nemulţumire cu privire la performanţele echipei. Vreau să vă reamintesc că la începutul campionatului am stabilit un obiectiv: o clasare mai bună decât anul trecut. Echipa şi-a depăşit obiectivul şi s-a calificat în play-off, un rezultat la care nu s-ar fi gândit nimeni la începutul campionatului. Să nu uităm nici faptul că 2018-2019 este doar al doilea sezon în Liga 1 din istoria Sepsi OSK.

Sunt mulţumit că echipa s-a calificat în play-off, însă o evaluare vom face la finalul sezonului împreună cu antrenorii şi staff-ul echipei. În acest context, aş mai menţiona că în play-off întâlnim cele mai bune echipe din ţară, campioane ale României, şi care sunt cu mulţi paşi înaintea noastră şi în ceea ce priveşte bugetul, infrastructura sau lotul de jucători.

Asta nu înseamnă că vom contabiliza înfrângerea la fiecare meci, dar, aşa cum am mai spus, trebuie să fim realişti.

Apreciez că suntem pe un drum bun, iar rezultatele echipei confirmă acest lucru, însă şi în continuare trebuie să rămânem uniţi, iar ca proprietar de club de fiecare dată pentru mine pe primul loc se va situa interesul echipei şi al clubului.

Din acest motiv fac apel la toată lumea să sprijine în continuare echipa fiindcă împreună am obţinut acest rezultat extraordinar. Următorul sezon competiţional va fi şi mai greu pentru Sepsi OSK, dar sunt convins că şi în viitor forţa noastră va consta în unitate. Aceasta este cheia succesului!

Cu respect

Diószegi László”, este comunicatul semnat de conducătorul clubului din Sfântu Gheorghe.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.