Reacţia lui George Copos faţă de situaţia în care a ajuns Rapidul: "Am plâns de durere. E cea mai mare nenorocire a vieţii mele!"

21 iul 2016 11342 afişări Liga 1
Reacţia lui George Copos faţă de situaţia în care a ajuns Rapidul: "Am plâns de durere. E cea mai mare nenorocire a vieţii mele!"

George Copos se declară foarte rănit de vestea că Rapid nu va juca în Liga 1. Giuleştenii n-au primit acceptul a rămâne în prima ligă, deoarece cererea de suspendare a falimentului se va judeca după startul Ligii 1. În locul Rapidului a fost primită ACS Poli.

George Copos, omul de afaceri de care se leagă cele mai importante performanţe din istoria modernă a Rapidului, spune că vestea că giuleştenii nu vor juca în Liga 1 l-a răvăşit. Fostul patron al Rapidului se declară mâhnit de situaţia în care a ajuns clubul, despre care spune că l-a crescut precum un copil.

”Mă doare sufletul pentru ce se întâmplă la Rapid, am plâns de durere alături de muncitorii de pe şantier acum când am aflat. Rapid a fost ca un copil crescut de mine. Mi s-a întâmplat cea mai mare nenorocire a vieţii mele, deşi am investit peste 32 de milioane de euro la Rapid", a declarat George Copos pentru ProTV.

Rapid a intrat în faliment printr-o decizie luată de Tribunalul Bucureşti. Conducerea clubului a depus însă o cerere de suspendare a deciziei până când va fi judecat apelul, o portiţă prin care rapidiştii sperau că vor reuşi să rămână în Liga 1, ceea ce ar fi însemnat acces la banii din drepturile TV. Rapid are datorii de aproximativ patru milioane de euro.

LPF a decis joi ca locul Rapidului să fie luat de ACS Poli Timişoara, deoarece clubul se află în stare de faliment şi nu poate legitima jucători.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.