Reacţia lui Andrei Ciolacu după ce l-a trimis la spital pe Cornel Râpă: "N-am vrut! L-am sunat să-i cer scuze!"

11 mai 2016 11840 afişări Liga 1
Reacţia lui Andrei Ciolacu după ce l-a trimis la spital pe Cornel Râpă: "N-am vrut! L-am sunat să-i cer scuze!"

Andrei Ciolacu a avut o intrare foarte urâtă la Cornel Râpă în meciul ASA - Steaua 1-4 şi a fost eliminat. Atacantul lui ASA spune însă că n-a intenţionat să-i spargă arcada lui Cornel Râpă şi l-a sunat să-i ceară scuze.

Andrei Ciolacu este unul dintre băieţii răi din ultima etapă a play-off-ului Ligii 1. Chiar înainte de pauză, fostul atacant al Rapidului a avut un duel aerian cu Râpă, pe care l-a lovit însă puternic cu cotul în ochi. Arcada fundaşului Stelei a început să sângereze abundent şi a fost transportat de urgenţă la spital. Din fericire, Râpă n-a suferit o accidentare gravă.

Ciolacu spune însă că n-a intenţionat să-l lovească pe Cornel Râpă: ”Am crezut că nu este ceva grav, dar apoi am văzut sânge... Bineînţeles că nu am vrut să fie aşa grav. L-am sunat şi mi-am cerut scuze. Îmi reproşez că am luat acest roşu chiar înainte de pauză. Asta este”, a declarat Andrei Ciolacu la DigiSport.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.