Războiul declaraţiilor! Mădălin Martac se află în mijlocul unui adevărat scandal

22 iul 2013 483 afişări Liga 1
Războiul declaraţiilor! Mădălin Martac se află în mijlocul unui adevărat scandal

Clubul prahovean Oţelul Larissa şi prim-divizionara braşoveană Corona nu au ajuns la un acord privindu-l pe jucătorul Mădălin Martac, fotbalistul în cauză şi cele două grupări fiind în mijlocul unui adevărat scandal, în primăvară. Atunci, până la urmă, cele două entităţi au semnat un protocol nou, prin care braşovenii ar urma să plătească câte 40.000 de euro pentru Martac şi George Ştefan, la 1 august 2013, dacă echipa promova în primul eşalon, lucru care s-a şi întâmplat.

Acum, preşedintele echipei de la poalele Tâmpei – Paul Enache, a anunţat că fundaşul Martac nu va face parte din lotul Coronei. „ Nu am ajuns la un acord cu reprezentantul jucătorului, astfel că Martac nu va juca la Corona” a spus Enache, care a spus că „ voi prezenta mai multe documente cu transferurile celor doi jucători, Martac şi Ştefan şi cred că unii vor ajunge la... Poarta Albă”. – a spus Enache.

Răspunsul lui Adrian Teodorescu a venit imediat, acesta declarând că: „nu au ajuns la Poarta Albă nici cei care spuneau, acum câteva luni că nu cunosc un anumit om de fotbal, iar acum îl au antrenor la echipă, nici alţii, care făceau turul televiziunilor prin 2009... Paul Enache ar trebui să ştie că atunci când preiei un club trebuie să respecţi nişte acte, dar mă aştept la tot felul de şicane, nu e o noutate, face parte din fişa postului, la unii. Totuşi, Corona nu este Tractorul, nici Patinoarul din Braşov” – spune Teodorescu, care se aşteaptă la noi încercări privind tergiversările la comisii ale acestui caz.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.