Războiul continuă la Dinamo! Negoiţă, replică dură pentru Rednic: "El vrea să conducă pe banii mei, dar nu s-a întâlnit hoţul cu prostul. E şmecher"

20 iun 2019 4560 afişări Liga 1
Războiul continuă la Dinamo! Negoiţă, replică dură pentru Rednic: "El vrea să conducă pe banii mei, dar nu s-a întâlnit hoţul cu prostul. E şmecher"

Ionuţ Negoiţă susţine că-şi doreşte ca Mircea Rednic să cumpere Dinamo, dar nu în condiţiile impuse de către antrenor. "Puriul" a vrut să preia acţiunile clubului, după ce a fost demis de pe banca tehnică, însă a explicat faptul că actualul patron ar fi vrut să păstreze procente şi să aibă în continuare putere de decizie.
 
"El vrea să conducă pe banii mei, asta e ideea. Iar eu îi dau ocazia să conducă pe banii lui. Că nu s-a întâlnit hoţul cu prostul. El e un tip şmecher, dar dacă cineva vrea să decidă, îl pun la dispoziţie TOT şi să-şi asume. E ca şi cum eu plătesc la o maşină ratele, asigurare, benzină, reparaţiile, tot, şi vine cineva să o conducă. NU! Eu dau maşina şi o dau la un preţ foarte bun. Eu nu am soluţii. Subiectul ăsta l-am închis. Eu sunt pe punctul în care aştept de 2 ani să vină cineva şi să ia clubul. Nu vreau să intru într-o polemică cu Rednic, eu chiar mi-aş dori ca el să cumpere acest club", a spus Ionuţ Negoiţă pentru doardinamo.ro

Acţionarul majoritar a continuat: "Toţi comentează că nu fac eu bine dar când e să ajute sau să dea bani se cam fofilează. Ori suntem dinamovişti, ori nu mai suntem? Dar vino, ia-l, ocupă-te. Dar când să facă ceva sau să pună un ban, toţi dispar în ceaţă. Aştept o contraofertă de la Rednic, mică sau mare. Discutăm deschis şi pot veni şi suporterii tocmai pentru că eu am fost şi sunt bine intenţionat".

Ce a spus miercuri Mircea Rednic, la un eveniment monden: "N-am luat în seamă oferta făcută de patronul clubului. Păi, din moment ce tu mă dai afară şi după două zile îmi propui să cumpăr 51% din acţiunile clubului sau 67%... Nu am luat-o în serios! A făcut-o doar pentru a-i linişti pe suporteri sau doar de dragul de a se pune bine cu ei. O să spună: ’Am vrut să-i dau echipa lui Rednic, dar nu a vrut şi iată că Dinamo tot la mine a rămas...De vândut, vrea să vândă clubul, dar nimeni nu va cumpăra în aceste condiţii. El să rămână cu 49%, dar fără să investească. A pus şi un nou antrenor, un nou manager. Se poate spune orice despre Mircea Rednic, dar nu că e prost".

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.