Războinicul Mititelu: "Fraţilor, ieşiţi la luptă, nu vă fie frică! Zilele lui Sandu la FRF sunt numărate! Să-l dăm AFARĂ!"

19 ian 2012 2856 afişări Liga 1
Războinicul Mititelu: "Fraţilor, ieşiţi la luptă, nu vă fie frică! Zilele lui Sandu la FRF sunt numărate! Să-l dăm AFARĂ!" no title
GALERIE (7 de imagini) VEZI GALERIA

Adrian Mititelu a prezentat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, documente prin care susţine că dovedeşte faptul că excluderea Universităţii a fost un abuz. Acesta a prezentat o solicitare din partea FIFA de revizuire a statutului FRF, primită de FRF în ianuarie 2011, iar forul suprem face referire chiar la articolul în baza căruia Universitatea a fost exclusă.

"Mircea Sandu şi gaşca lui de infractori au acaparat acest sport. FIFA le-a cerut să modifice statutul şi ei au ascuns documentul. FIFA face referire chiar la articolul 18, cel în baza căruia Universitatea a fost exclusă, şi spune că având în vedere că aceasta este cea mai gravă sancţiune, doar Adunarea Generală are competenţa să ia această decizie. Deci, la momentul excluderii noastre, Mircea Sandu avea de şase luni în birou acest document şi ei au spus că tocmai FIFA le-a spus să excludă Universitatea. FRF e într-o culpă fără tăgadă", a declarat Mititelu, care a mai prezentat şi alte articole pe care FIFA le dorea modificate.

"Tot fotbalul românesc va plăti"

Mititelu a mai afirmat că atâta timp cât procesele intentate vor dura, consecinţele vor fi tot mai grave pentru fotbalul românesc: "Repunerea noastră în drepturi va fi foarte costisitoare pentru fotbalul românesc. Nu va plăti Sandu, cu două case, sau ce are el acolo, ci tot fotbalul românesc. Ani de zile, toate cluburile nu ar mai lua banii din drepturile tv şi ligile inferioare nu ar mai primi nimic. Dacă se va termina procesul, 20 de ani va trebui fotbalul românesc să plătească Universităţii".

"Fraţilor, ieşiţi la luptă!"

În cadrul conferinţei de presă de astăzi, Adrian Mititelu a făcut un apel şi către ceilalţi membri afiliaţi ai FRF, îndemnându-i şi pe aceştia să ceară înlăturarea lui Mircea Sandu. "Cei care sunt la liga a doua sau a treia: fraţilor, banii pe care i-a luat de la loterie, 20 de milioane, sunt banii voştrii, aşa cum sunt drepturile tv pentru cluburile din Liga I. Nu vă mai fie frică de el, zilele lui sunt numărate. Membrii afiliaţi sunt stăpânii fotbalului, nu Mircea Sandu. Nu îmi mai daţi mie mesaje fraţilor, ieşiţi la luptă, să-l dăm afară din FRF. Nu se mai poate", a fost mesajul lui Adrian Mititelu.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.