Război total la Dinamo! Galeria "a luat foc" după ce Florin Prunea a fost numit manager general: "Liniştea vine doar cu Mircea Rednic. Pleacă, gunoiule"

12 iun 2019 13889 afişări Liga 1
Război total la Dinamo! Galeria "a luat foc" după ce Florin Prunea a fost numit manager general: "Liniştea vine doar cu Mircea Rednic. Pleacă, gunoiule"

Florin Prunea a fost numit în funcţia de manager general al lui Dinamo, însă suporterii n-au primit cu braţele deschise acest lucru. La scurt timp după anunţul oficial făcut de club, Peluza Cătălin Hîldan a postat un mesaj tranşant pe Facebook.

UPDATE După reacţia PCH a urmat replica Panzer Dinamo. Ultraşii au postat pe Facebook un mesaj categoric pentru Florin Prunea şi Ionuţ Negoiţă: "Negoiţă, mesajul rămâne în picioare: PLEACĂ, gunoiule!

Aducerea lui Prunea nu poate ascunde sub preş, mizeria pe care ai făcut-o şi o faci la Dinamo! Pe Florin Prunea l-am dorit cu ardoare în toţi aceşti ani mediocri tocmai pentru coloana vertebrală pe care o avea şi tupeul de a sări la gâtul tuturor. Acum, a ales cel mai prost moment şi ne-a dovedit tocmai contrariul alegând să se mânjească cu Negoiţă, exact cand nu trebuia.

Florine, noi am fost singurii care te-am apărat şi sustinut în trecut, impotriva interlopilor şi a tuturor mizeriilor care nu te voiau! Vopsind un nou start de sezon, aruncând praf în ochi, încercând să ne închidă gura prin aducerea lui Prunea, Negoiţă arată că se încearcă acelasi stil de târg Vitan, stil bijniţăresc, de a mai duce un sezon de mediocritate şi agonie, sperând la vanzarea a înca unu-doi jucători la finalul acestuia.

Liniştea vine doar cu Mircea Rednic!

Afară cu negoiţă, bălănescu, neagoe, prunea!

DINAMO nu e o afacere!

DINAMO suntem NOI!"


PCH s-a limitat să scrie, pe Facebook, următorul mesaj: "Nu cedăm!". Cu alte cuvinte, suporterii vor continua să-i conteste pe Bălănescu şi Negoiţă, în speranţa că Mircea Rednic va fi readus la echipă. După ce Negoiţă l-a dat afară pe Mircea Rednic, suporterii au declanşat un adevărat război şi au decis să punâ piciorul în prag. Suporterii au apărut în toiul nopţii la Hotelul RIN, la Săftica pentru a bloca prezentarea lui Neagoe, la casa lui Bălănescu, iar acum rămâne de văzut care va fi următoarea mişcare.

La postarea respectivă a PCH, suporterii au spus, la unison, că este un gest de laşitate al lui Negoiţă. Aceştia spun că Prunea a fost numit pentru că Bălănescu şi Negoiţă se tem să iasă în faţa suporterilor.

Întreg scandalul de la Dinamo a pornit în urmă cu o săptămână, când patronul Negoiţă l-a demis pe Mircea Rednic şi l-a angajat în schimb pe Eugen Neagoe.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.